Кейт Бекінсейл у фільмі "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Вийшов офіційний трейлер екшн-комедії "Красуня на драйві" (Jolt) з Кейт Бекінсейл (франшиза "Інший світ", "Ван Хелсінг", "Перл Харбор") в головній ролі. 

Як повідомляє "Вольга Україна", також у фільмі зіграли: номінант на премію "Оскар" Стенлі Туччі ("Перший месник", "Диявол носить Prada", франшиза "Голодні ігри"), Боббі Каннавале ("Шпигунка", "Ірландець", франшиза "Людина-мураха і Оса"), Джай Кортні (франшизи "Загін самогубців", "Дивергент", "Міцний горішок"), Лаверн Кокс ("Перспективна дівчина", "Ангели Чарлі", "Помаранчевий - хіт сезону") і володарка премії "Оскар" Сьюзен Сарандон ("Тельма і Луїза", "Ворожнеча", "Голод").

Режисером нового екшену виступила Таня Векслер, відома за історичним драмеді "Без істерики!" (Hysteria).

Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

У центрі сюжету - дівчина Лінді. Вона неймовірна красуня, але її люті позаздрить будь-який вибивала. Щоб гасити спалахи гніву, вона носить на собі оригінальне пристосування - жилет з електродів, що б'ють її струмом за мить до зриву. Але коли хтось вбиває її хлопця, Лінді розуміє, що тільки їй під силу розкрити злочин. Тепер у неї є вагомий привід пуститися у всі тяжкі та влаштувати прочухана всьому злочинному світу в пошуках винних.

Читайте також"Пороховий коктейль": все, що відомо про нову екшн-комедію з Карен Гіллан і Ліною Хіді"Характер Лінді мене сильно зачепив за сценарієм. Вона смілива дівчина у всьому, що стосується ризику, але в особистому житті вона не може навести порядок. Але ж це часто трапляється з екстраординарними людьми. А коли стало відомо, що в режисерському кріслі буде Таня Векслер - двічі мене не варто було навіть питати! Зйомки були важкими і одночасно - дико веселими, імпровізувати в одному кадрі зі Стенлі Туччі - суцільне задоволення!",- поділилася своїм досвідом на зйомках "Красуні На драйві" Кейт Бекінсейл.

Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

В українському прокаті "Красуня на драйві" з'явиться 29 липня тільки в кінотеатрах. Одночасної онлайн-прем'єри не планується.

Нагадаємо, раніше був опублікований перший трейлер романтичної комедії "НЕідеальний чоловік" від режисера "неортодоксальної".