Оскар Айзек на зйомках фільму "Холодний розрахунок" / фото "Вольга Україна"

З'явилися перші фото Оскара Айзека зі зйомок нового проекту Мартіна Скорсезе "Холодний розрахунок" (The Card Counter).

Як повідомляє "Вольга Україна", автором сценарію і режисером фільму став номінант на премію "Оскар" Пол Шредер, який написав сценарії до легендарних фільмів Мартіна Скорсезе "Таксист" і "Скажений бик". Серед попередніх режисерських робіт Пола Шредера - культові стрічки "Американський жиголо" і "Перша реформаторська". Крім того, Мартін Скорсезе виступив продюсером трилера "Холодний розрахунок".

Головну роль у фільмі виконав Оскар Айзек ("Дюна", трилогія "Зоряні війни", "З машини"), який зіграв Вільяма - справжнього майстра серед професійних гравців в покер. Він досконало опанував уміння зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії і великих грошей, розуміючи, що це його можливість залишити позаду таємниці свого минулого. Але коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям опиняється втягнутий в гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.

Відео дня

Також у фільмі зіграли Тай Шерідан ("Першому гравцеві приготується", франшиза "Люди Ікс", "Нічний портьє"), Тіффані Хеддіш ("Гламурний бізнес", "Королеви криміналу", "Ульотні дівчата") і тричі номінант на премію "Оскар" Віллем Дефо ("Аквамен", "Джон Вік", "Маяк").

Читайте такожВийшов трейлер екшн-комедії "Красуня на драйві" з неймовірною Кейт Бекінсейл (відео)

Зйомки трилера "Холодний розрахунок" стартували взимку 2019-2020 року і до завершення картини залишався всього один знімальний тиждень, коли в березні 2020 в Лос-Анджелесі ввели карантин і зупинили всі зйомки. "Холодний розрахунок" став одним з перших проектів, якому влада міста дозволила завершити виробництво в липні 2020 року, коли весь ансамбль зміг повернутися на знімальний майданчик.

В українських кінотеатрах детективний трилер "Холодний розрахунок" з Оскаром Айзеком у головній ролі вийде тільки в кінотеатрах 16 вересня. Трейлер фільму з'явиться найближчим часом.

Оскар Айзек у фільмі "Холодний розрахунок" / фото "Вольга Україна"

Як раніше повідомляв УНІАН, на 74-му Каннському кінофестивалі, який проходить в ці дні, 12 липня 2021 року представили довгоочікуваний фільм "Французький Вісник. Додаток до газети "Ліберті. Канзас Івнінг сан" (The French Dispatch) від режисера Уеса Андерсона.