Кадр з фільму "Легенда про Зеленого лицаря" / фото Вольга Україна

Видовищний Фентезі "Легенда про Зеленого лицаря" вийде в український прокат 26 серпня 2021 року, показувати його будуть тільки в кінотеатрах.

Про це повідомила прес-служба "Вольга Україна".

Відзначимо, головні ролі у фільмі режисера-візіонера Девіда Лоурі зіграли номінант на премію "Оскар" Дев Патель ("Лев", "Історія Девіда Копперфілда", "Мільйонер з нетрів") і лауреат премії "Оскар" Алісія Вікандер ("Лара Крофт", "З машини", "Дівчина з Данії"). 

Дев Патель і Алісія Вікандер в "Легенді про Зеленого лицаря" / фото Вольга Україна

Також в стильному і масштабному фентезі на основі циклу легенд про короля Артура і лицарів Круглого столу з'являться: Джоел Едгертон ("Вихід: царі та Боги", "Червоний горобець", "Воїн"), Шон Харріс "Місія нездійсненна: Наслідки", "Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв", "Прометей"), Кейт Дікі ("Гра престолів", "Зоряні війни: Останні джедаї", "Відьма"), Баррі Кеоган ("Дюнкерк", "Чорнобиль", "Вбивство священного оленя"), Саріта Чоудхурі ("Голодні ігри: Сойка-Пересмішниця", "Голограма для короля", "Джессіка Джонс").

Читайте також"Легенда про Зеленого лицаря": що відомо про новий фентезі з Дівом Пателем і Алісією Вікандер

Крім того, в одній з ролей з'явиться Ерін Келліман, яка зовсім недавно прославилася завдяки ключовій ролі антагоніста (Карлі Моргентау) в шоу від студії Marvel "Сокіл і Зимовий солдат".

"Легенда про Зеленого лицаря" від Девіда Лоурі, режисера фільмів "Піт і його дракон", "Історія привида", "Старий з пістолетом", розповідає про племінника легендарного Короля Артура, сіра Гавейна, і його подорож через спокуси тіла і духу, привиди та інтриги до бою з гігантськими смарагдовим незнайомцем - Зеленим лицарем. Гавейну доведеться пізнати власний характер і довести свою цінність в очах сім'ї та Королівства перед обличчям неймовірної загрози.

Спецефектами в новому фільмі Девіда Лоурі займалася легендарна компанія, заснована Пітером Джексоном, Weta Digital, на чиєму рахунку робота не тільки над усіма частинами "Володаря перснів" і "Хоббіта", але і безліччю інших блокбастерів, включаючи "Месників" і "Лігу справедливості". 

Спочатку "Легенда про Зеленого лицаря" мала вийти влітку 2020 року, але фільм був перенесений на рік через світову пандемію. 

Вас також може зацікавити