Група випустила кліп \ скриншот з відео

Італійська група Måneskin представила кліп на пісню MAMMAMIA. Ця пісня увійде в сет-лист під час світового турне групи в 2022 році. За добу кліп набрав майже півтора мільйона переглядів на youtube.

Нагадаємо, що композиція стала першим новим матеріалом групи після виходу її другого студійного альбому "Teatro d'ira: Vol. I" цієї весни, а також першою новою піснею з часу її перемоги на Євробаченні-2021.

Режисером кліпу став Рей Надал.

У музичному відео учасники колективу їдуть в машині і слухають свій новий трек, попутно уявляючи, як вбивають фронтмена Даміано Давида.

Фанати групи позитивно оцінили ідею кліпу. "Один з рідкісних випадків, коли кліп дійсно хочеться переглянути, щоб вловити весь посил. З одного боку досить весело звучить пісня, а з іншого такий тривожний відеоряд, поєднання приголомшливе. Чіпляють мистецтво, а не просто картинка до пісні. Це чудово", - написала одна з прихильниць.

Що відомо про групу Måneskin

Måneskin - рок-група з Риму, до складу якої входять провідний вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торчіо. Колектив існує з 2016 року.

Група стала відомою після того, як в 2017 році посіла друге місце в одинадцятому сезоні італійського шоу талантів X-Factor.

Цього року Måneskin виступив на культовому італійському музичному фестивалю Sanremo з піснею Zitti E Buoni і завоював там перше місце

Вас також можуть зацікавити новини: