"Дэдпул 3" вийде дуже нескоро / скріншот

На даний момент в планах компанії Marvel Studios немає планів на зйомки третьої частини комедійного кінокоміксу про балакучого найманця Дедпула.

Читайте такожРосспоживнагляд побачив у коміксах про Дедпула «пропаганду нацизму» - ЗМІ

Як повідомляє DTF, цю інформацію у спілкуванні з журналістами підтвердив творець персонажу Роб Лайфілд.

Відео дня

Не так давно він зробив кілька резонансних заяв щодо Disney, розповівши про відсутність прогресу у «Дедпула», але підкреслює, що його слова були багатьма витлумачені некоректно, і він не має претензій до компанії.

«Якщо фільму немає в розкладі, його ніхто не сприймає всерйоз. Я отримав доступ до розкладу студії на наступні — плюс-мінус п'ять років, і я не бачу в ньому «Дедпула». Я не думаю, що він може вийти раніше цього терміну», - заявив Лайфілд.

«Що я зрозумів, так це те, що людям треба розповідати про льодяники, єдинорогів і веселку, бо люди хочуть, щоб їм брехали. Але коли якийсь чувак каже «Так, все йде за планом», це означає, що насправді «говорити поки немає про що», - уклав він.

Зазначається, що після об'єднання Disney і Fox Кевін Файгі вже неодноразово натякав на те, що на впровадження в MCU «Людей Ікс» може піти багато часу. Ще до укладення угоди Marvel Studios підготувала свій розклад на кілька років вперед, і в нього буде важко вписати нові фільми.

«Дедпул 2» вийшов у травні 2018 року і зібрав у світовому прокаті майже 800 мільйонів доларів при бюджеті близько 110 мільйонів. Як і перша частина, сіквел став одним з найуспішніших фільмів з рейтингом «R» в історії.

Наразі у Marvel вже є розклад до 2022 року — тоді на екрани вийдуть «Чорна пантера 2» і «Капітан Марвел 2». ЗМІ очікують, що друга картина стане зав'язкою для «Месників 5».

Раніше режисер Сем Реймі («Людина-Павук», «Зловісні мерці») у спілкуванні з журналістами підтвердив, що працює над сіквелом кінокоміксу Marvel про Доктора Стренджа.