Українська співачка Наталія Валевська презентувала нову пісню "Рідна моя сім’я".

"Коли людина проходить певний відрізок свого шляху, рано чи пізно вона розуміє, що найголовніше, не гроші чи здобутки, а саме - рідна сім’я. Не зважаючи на відстань, люди, кровні родичі, родина, повинні тримати зв’язок. Це наше коріння, це те, що є святим. Сім’я - це дар Божий, на жаль, не усі мають батьків, братів, сестер та рідних людей. Пісня про найтепліше, найдорожче серцю, про родину", - коментує співачка 

Наталія зізналась, що пісня по суті є біографічною, адже у ній розповідається історія людини, яка виїхала за кордон за певних життєвих обставин, але завжди з вірою у серці думає про Батьківщину та своїх близьких людей.

"За певних обставин, які виникли в Україні, деякі люди були змушені виїхати за кордон та шукати кращої долі, хоча діти залишились тут, так трапилось і у мене. У цій пісні, я також побачила свою матусю, яка проживає за кордоном", - доповнює Наталія.

Окрім прем’єри нової пісні, артистка святкує своє 40-річчя, та запевняє, що все що вона робить, задля одного - підіймати людям настрій, заряджати щастям та позитивом.

Вас також можуть зацікавити новини: