Режисерка розповіла про останню роль Руслани Писанки (відео)

Ворожбит згадує слова Писанки про те, що акторку боялися брати на головні ролі.

Режисерка Наталія Ворожбит розповіла про останню роль легендарної української актриси Руслани Писанки у фільмі "Демони". Сама Руся називала цю кінороль ледь не найкрутішою роботою у своєму житті. 

В ефірі "Сніданку з 1+1" Ворожбит заявила, що у її фільмі Руслана неперевершена, її такою не бачили, вона там буде абсолютно іншою. За сюжетом, її звати Ніна. Це історія про те, як в українське село приїздить росіянин, у них починається з головною героїнею стрічки кохання. Та закінчиться все це несолодко.

Режисерка каже, що дуже важливо зняти цей фільм, адже це - перша українська стрічка, в якій Руслана зіграла головну роль. Ворожбит згадує слова Писанки про те, що акторку боялися брати на головні ролі.

"Бо вона - глиба, вона - діва. І я внутрішньо боялася теж брати Руслану. Коли вона прийшла на проби із запізненням на 50 хвилин, вона текст не вивчила. Вона зайшла - і заповнила собою весь простір енергією неймовірною... Більш відданої людини на майданчику складно уявити", - каже Наталія.

За її словами, акторів у фільм обирали, опираючись на те, що вже є Руслана. 

"Були дні, коли до неї приходили чоловіки (на роль у фільмі, - УНІАН), і вона їх, як насіння, "лузала". Ми не попереджали, хто їхня партнерка", - розповідає Ворожбит.

Раніше Ворожбит розповіла про переламний момент у житті легендарної Руслани Писанки.

Смерть Руслани Писанки

Нагадаємо, 17 липня стало відомо, що українська телеведуча і актриса кіно і театру Руслана Писанка померла у Німеччині через онкологію.

Згодом вдівець Писанки дав перше інтерв'ю після трагедії і не стримав сльози, він розповів, що артистка переносила вже шосту хімію. 

Прощання з нею відбулосяся в Німеччині, в місті Кайзерлаутерн. Прах артистки привезли до України, а 21 серпня із Писанкою попрощалися.

Вас також можуть зацікавити новини: