Перші епізоди усіх серіалів на Київстар ТБ тепер доступні для перегляду безоплатно

Віднедавна на Київстар ТБ з'явилася нова корисна функція — можливість переглядати першу серію будь-якого серіалу без додаткової плати. Зробити це можуть абоненти усіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів. Користувач може дивитися епізод впродовж будь-якого часу без обмежень та будь-яку кількість разів на кількох пристроях одночасно: зі смартфона, ноутбука, планшета або Smart TV. 

На Київстар ТБ доступні українські та іноземні серіали різних жанрів. Зокрема, на платформі можна переглянути і серіали з українською озвучкою, створені на замовлення Amazon Prime. Озвучку для них здійснює 1+1 Production на замовлення Київстар ТБ.

Любителі комедії точно оцінять популярний серіал "Дивовижна місіс Мейзл" про зразкову американську домогосподарку та чудову дружину Міріам Мейзел, яка, дізнавшись про зраду свого чоловіка, напивається з горя та відправляється у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-комікеси. 

Відео дня

А от детективний серіал "Мисливці" розповідає нам про команду, яка полює на нацистів у США, аби завадити їм побудувати четвертий рейх. Юридичний драматичний телесеріал "Голіаф" розповідає історію знедоленого адвоката Біллі МакБрайда, який береться за дуже складні справи, аби відстояти справедливість.

Окрім цього, Київстар ТБ рекомендує переглянути декілька серіальних новинок, а також справжні серіальні хіти, які користуються популярністю серед глядачів платформи. 

"Одна родина"

Український телесеріал, сюжет якого знайомить нас із Оксаною Романюк, дівчиною із заможної родини південноукраїнських фермерів. Оксана більше захоплюється мистецтвом, ніж сільським господарством, тож вирушає за кордон, де успішно навчається та працює. Після двох років за кордоном дівчина повертається додому на канікули і зустрічає Максима. Молоді люди закохуються, хоч і змушені приховувати свої стосунки через давню ворожнечу між своїми родинами. Примарний шанс на щастя пари відбирає війна. Максим гине на фронті, а Оксана залишається в окупації зі зруйнованим бізнесом батька. Аби вижити і врятувати справу сім’ї, дівчина вимушена звернутися по допомогу до ворога родини.

"Потяг"

Молода провідниця за день до початку повномасштабного вторгнення отримує пропозицію одружитися від начальника потягу, але красуня бачить своє майбутнє зовсім інакше. Та війна руйнує всі її плани. Потяг Поліни стає евакуаційним: інструкції і розклади летять шкереберть, до вагонів набивається втричі більше наляканих і знервованих пасажирів, бракує води, їжі і ліків, звідусюди стріляє безжальний ворог, а кінцеву точку маршруту не знає навіть машиніст. До того ж, негідник-крадій намагається не лише по-дрібному нажитися на людській біді, але й викрасти музейні цінності, які евакуюють цим же рейсом.

"Невістка"

Сміливий і працьовитий хлопець Костя зустрічається з донькою банкіра Ольгою. Її батько категорично проти шлюбу доньки з хлопцем не з їх кола. Щоб завоювати прихильність батьків обраниці, Костя прагне здобути статус і багатство, тому їде з міста. Тим часом до його коханої починає залицятися син прокурора області. Коли ж Костя повертається до рідного міста, щоб бути з Ольгою, то потрапляє у вир небезпечних подій та інтриг.

"Сховища. Вісім історій" 

Ти ніколи не знаєш, де і коли тебе зустріне повітряна тривога. Це вісім різних, але неймовірних історій, які б ніколи б не сталися, якби повітряна тривога не звела героїв разом в укритті. Кожна серія розповідає цілком нову історію з новими героями, яка відбувається в різних місцях країни. Спільний у всіх історій лише сигнал повітряної тривоги, який стає відправною точкою сюжету.

"Обіцянка Богу"

Успішна телеведуча Стася вагітною дізнається, що коханий зрадив їй з найкращою подругою. Спустошена зрадою найближчих людей, вона вирішує не розповідати про дитину майбутньому батькові. Минає час, Стася щаслива в новому шлюбі. Однак за кілька років їй доведеться зустрітись із колишнім та розкрити таємницю. У сина Стасі діагностують страшну хворобу, потрібен донор. Але ні Стася, ні батько дитини не можуть ним стати. Врятувати хлопчика може пуповинна кров рідного брата чи сестри. А для цього біологічним батькам потрібно народити ще одну спільну дитину. Так розпочинається історія боротьби за життя маленького хлопчика, яка змусить всіх героїв переосмислити життєві цінності.

Щоб продовжити перегляд серіалу після знайомства із першою серією, користувачам потрібно завантажити додаток Київстар ТБ та оформити підписку за пакетами "Базовий", "Сімейний" або "Преміум HD". Своєю чергою абоненти мобільного оператора Київстар можуть підключити Суперсилу Київстар ТБ у тарифі Київстар, що не потребує жодних доплат. 

Вас також можуть зацікавити новини: