Євробачення 2021 / Reuters

Фінал конкурсу пісні "Євробачення" пройшов з розмахом. 26 країн-учасниць показали номери, з якими хотіли привести свою країну до перемоги. 

Всі виступи були абсолютно різними. Хтось із конкурсантів зробив ставку на яскраве шоу, а хтось вирішив мінімізувати кількість спецефектів і "брати" голосом. 

У добірці УНІАН найяскравіші виступи з гранд-фіналу, які викличуть у вас найнеймовірніші емоції.

Елена Цагріну - "El Diablo"

26-річна грецька співачка, яка представляє Кіпр, виконала пісню про дівчину, яка мріє вийти з токсичних відносин. У сучасному світі це актуальна тема, і Елені вдалося передати всі емоції.

Destiny - "Je Me Casse"

17-річна мальтійська співачка отримала можливість виступити на Євробаченні після перемоги у вокальному шоу "Голос". І не дарма, адже вона запалила на сцені і "розгойдала" глядачів.

Stefania - "Last Dance"

Stefania для конкурсу написала 5 пісень, але компетентне журі обрало трек під назвою "Last Dance". А більше драйву номеру додало те, що дівчина танцювала з балетом "в польоті". Так-так, завдяки спецефектам склалося враження, що артисти прямо-таки ходять по повітрю.

Блас Канто - "Voy"

29-річний іспанський артист почав свій виступ без музичного супроводу, а потім заграла неймовірна музика, під яку він продемонстрував всю міць свого голосу. Відзначимо, що Блас займається музикою з чотирьох років.

Blind Channel - "Dark Side"

Ця група складається з шести учасників. Хлопці називають свій стиль жорсткою попсою. А ось піснею, яку представляють на конкурсі, вони хочуть показати "середній палець" всьому тому, що сталося в світі в 2020 році (пандемії коронавірусу і нескінченним локдаунам, - УНІАН).

The Roop - "Discoteque"

Зараз група The Roop дуже популярна, але ще кілька років тому соліст сумнівався, чи варто йому взагалі займатися музикою. Але фанати все ж змогли його переконати виступати на великій сцені.

Go_A "Shum"

Український гурт Go_A наробив шуму в першому півфіналі конкурсу. І зараз вони повторили свій успіх з піснею "Shum".

Måneskin "Zitti E Buoni"

Кар'єра групи Måneskin розвивається дуже швидко. Букмекери були впевнені, що саме ця група стане переможцем Євробачення 2021. До слова, на сцену в Роттердамі учасники бенду вийшли з оголеними торсами.

Вас також можуть зацікавити новини: