Сцена Евровидения-2023 / фото instagram.com/eurovision

Вже відгримів фінал Євробачення-2023, проте пісенний конкурс досі є однією з найцікавіших тем для обговорень у мережі. В першу чергу, цей захід знайомить людей з новими піснями та цікавою музикою.

УНІАН розповідає, які 10 найкращих пісень з Євробачення потрібно терміново додати у плейлист. Серед них ви точно знайдете ту, яка підкорить ваше серце.

Loreen - Tattoo

Переможниця Євробачення вразила багатьох своєю чуттєвою піснею. І хоча не обійшлося без скандалів, адже співачку звинувачують у плагіаті, її трек вже став хітом.

Noa Kirel - Unicorn

Співачка, яка представила на конкурсі Ізраїль, "запалила" сцену. Цей трек точно лунатиме звідусіль, мелодична пісня вже зібрала чимало прослуховувань. 

Marco Mengoni - Due Vite

Чуттєва пісня італійського співака пробирає до мурашок. Вона допоможе вам налаштуватися на правильний настрій і подумати про щось хороше.

Käärijä - Cha Cha Cha

Виступ співака з Фінляндії став одним з найяскравіших. Спочатку пісня здається трохи дивною, проте вже на приспіві ви не зможете всидіти на одному місці, вона дуже ритмічна!

TVORCHI - Heart Of Steel 

Український гурт доторкнувся до самого серця. Їхня пісня надихає не здаватися, вірити, боротися та завжди не втрачати надії.

Voyager - Promise

Рок-музиканти з Австралії підкорили глядачів не тільки цікавою піснею. Голос соліста гурту приголомшує, він зачарує вас з першої ноти, проте згодом вразить брутальністю.

Gustaph - Because Of  You

Мелодична та позитивна пісня від артиста з Бельгії ідеально підійде для подорожей. З нею ви точно не засумуєте.

Teya & Salena - Who The Hell Is Edgar?

Незвичайний трек від співачок з Австрії вразить вас ритмічною мелодією. Під час приспіву голоси дівчат стають однією мелодією.

Blanca Paloma - Eaea

У пісні співачки з Іспанії є щось магічне. Традиційні мотиви отримали нове життя, від них ніби закипає кров.

Blanka - Solo

Цей трек від польської співачки ви точно почуєте ще не один раз. Весела мелодія, модні ритми - класичний хіт, який не дозволить вам сумувати.

Нагадаємо, раніше стало відомо, про що пісня Loreen "Tattoo", яка принесла їй перемогу на Євробаченні-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: