Російським ЗМІ наказано ігнорувати день народження Пугачової / Фото Скріншот Instagram

Культовій співачці, примадонні російської сцени Аллі Пугачовій 15 квітня виповнилося 75 років. На честь свого дня народження артистка вперше за довгий час випустила нову пісню "Життя надто гарне".

Пугачова вирішила відзначити свій ювілей новим синглом, який вона присвятила чоловіку, шоумену Максиму Галкіну. Музику до пісні написав Андрій Ступкевич, а слова – Юлія Старостіна.

Скріншот Instagram

"Ти наче океан між миром і війною. У вікнах світло, а ти - в туман, я світом за тобою. Вгору по Чумацькому шляху життя веде нас, не поспішаючи. Найвірніший орієнтир - на двох одна душа. Життя занадто гарне, щоб сумувати. Я так і не змогла тебе розлюбити. Ми разом назавжди, нам треба зрозуміти: життя занадто гарне, щоб страждати", - звернулася піснею примадонна до чоловіка.

Шоумен ніжно привітав кохану з ювілеєм, написавши: "Кохана, з твоїм днем".

Крім того, іменинниця напередодні презентувала ще один хіт "Я плачу". народна артистка СРСР планувала виступити з нею ще у листопаді 2018 року, але через хворобу відмовилася. Слова та музику написав російський співак та композитор Леонід Агутін.

Антивоєнна позиція Алли Пугачової

Після початку широкомасштабної російської агресії Максим Галкін був оголошений "іноземним агентом" в РФ. Пугачова висловила підтримку чоловікові, вказавши, що вона також виступає проти політики Кремля та насильства в Україні. Подружжя на початку великої війни емігрувало в Ізраїль, де проживає досі.

У своїх повідомленнях у соцмережах вона закликала своїх колег переглянути свої погляди і приєднатися до підтримки України. Російським федеральним каналам наказали ігнорувати ювілей Пугачової. Як відомо, співачку намагалися внести до списку "іноагентів", як і її чоловіка раніше, однак цього досі не сталося.

Нагадаємо, раніше друг Алли Пугачової розповів, як вона відсвяткує 75-річчя.

Вас також можуть зацікавити новини: