15 квітня Пугачова відзначатиме ювілей в Ізраїлі / Фото Скріншот Instagram

Легендарна російська співачка Алла Пугачова святкуватиме свій 75-й день народження в Ізраїлі, куди вона з сім'єю виїхала після початку повномасштабного вторгнення в Україну. Друг примадонни, композитор Стас Намін, заявив, що співачка організовує велику вечірку.

За словами композитора, Пугачова вирішила запросити на святкування російських друзів. Раніше Намін вже гостив у Пугачової та її чоловіка пародиста, Максима Галкіна в Ізраїлі. Композитор розповів, що після її еміграції, вони не перестали спілкуватися і постійно підтримують дружні стосунки.

При цьому Намін не поділився усіма деталями вечірки, лише уточнив, що вона точно відбудеться в Ізраїлі. Сам композитор не знає, чи зможе бути присутній на святі:

Відео дня

Я не знаю, може, і полечу до неї на ювілей. Хоча у мене так багато справ, що малоймовірно, що можу кудись летіти зараз.

Натомість співачка не розголошує деталей свого дня народження та не розкриває, хто із зіркових гостей приїде на святкування.

Проукраїнська позиція Алли Пугачової

Після початку повномасштабного вторгнення за антиросійську позицію Галкіна в РФ визнали "іноземним агентом". Пугачова підтримала чоловіка і наголосила, що також виступає проти кремлівської політики і кровопролиття в Україні.

Вона неодноразово публікувала дописи у соцмережах, де зверталася до колишніх колег з проханням також змінити свою думку і стати на бік України. Крім того, вона просила, щоб її також включили до списку "іноагентів".

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова відреагувала на відео маленької українки, яка заспівала її пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: