Лорак на обкладинці нової відеороботи "Лабіринт" / Скріншот

Зрадниця України Ані Лорак продовжує цинічно мовчати про криваву повномасштабну війну. Сьогодні, 21 жовтня, вона презентувала нову пісню російською мовою "Лабіринт". Примітно, що в пості вона згадала українку.

Нову роботу артистка опублікувала на низці музичних платформ.

"Творчість завжди рятувала мене в найскладніші періоди життя. Сьогодні я дарую вам пісню "Лабіринт", написану талановитим українським автором Оленою Мельник. Люблю і буду любити близьких душею людей. Вірю, що справжнє кохання пройде всі життєві випробування. Нехай ця пісня знайде свого слухача, хто почує більше, ніж музику", - написала Кароліна в Instagram.

Ані Лорак "рознесли" в мережі

Звичайно ж, частина мовчазних путіністів підтримала Лорак і висловила слова захоплення новою піснею артистки. А ось другий табір "розніс" у соцмережах виконавицю: вони не розуміють, як вона може так наполегливо мовчати про війну в рідній країні.

  • "Ти розчарувала не тільки мене, а всіх українців, в той час коли йде війна проти твоєї країни, ти співаєш орківською мовою"
  • "Що щодо України, пані?"
  • "Як спиться, Кароліно? Нормально, без сирен?"
  • "Вирішили мовчати до самої смерті?"

Відзначився в коментарях і друг артистки Сергій Лазарєв. "Ми сумували!!! З поверненням❤️", - написав він.

Ані Лорак "Лабіринт" можна послухати онлайн за посиланням.

Війна 2022 - яку позицію зайняла Ані Лорак

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Кароліна зрадницьки мовчала про війну в рідній країні. Нагадаємо, вона народилася і виросла в Чернівецькій області.

Крім того, після початку повномасштабної війни РФ проти України зрадниця вирішила видалити свою сторінку в Instagram, адже її там критикували за мовчання з приводу агресії Росії. І ось через півроку вона знову з'явилася в соцмережах і відзначилася "порожнім" постом - в ньому ні слова засудження злочинних дій Кремля.

"Я заплющую очі й подумки обіймаю кожного, хто читає ці рядки. Моє серце переповнене любов'ю, болем, співчуттям, страхом, тривогою. Сцена - моє життя. Я можу жити, коли дихаю одним повітрям з вами. Я співаю, поки мої пісні торкаються вашої душі", - написала Лорак в Instagram і Facebook.

Нещодавно Лорак раптом згадала про свої досягнення в Україні. Однак вона це зробила не просто так, а для анонсу свого концертного туру  Німеччиною та Чехією. Але це не допомогло співачці "відмитися". Незабаром стало відомо, що в Європі один за іншим зірвалися її концерти.

Пізніше вона повернулася в Росію після провального туру в Європі.

Вас також можуть зацікавити новини: