Артем Пивоваров представив альбом з піснями на вірші українських поетів / Фото - instagram.com

Артем Пивоваров представив альбом "Твої вірші, мої ноти" - туди увійшли всі його пісні на вірші українських поетів. Слід зазначити, що композиції записані в колаборації з іншими відомими артистами - Дорофєєвою, Олегом Скрипкою, Олею Поляковою, Златою Огневич та іншими. 

Мета даного проекту - популяризувати українську культуру через призму музики. Як вважає сам музикант, у нього це досить непогано вийшло.  

"Коли я почав занурюватися у світ української поезії, зрозумів, що це стане частиною моєї творчості. У нас багато яскравих постатей, які впливали на розвиток культури та сприяли формуванню важливих ментальних рис українців. Я хочу, щоб про цих людей і їхню творчість дізналося якомога більше людей. Це головна мета проекту "Твої вірші, мої ноти" і моя важлива місія. Цей альбом є відображенням внутрішнього світу українців. Послухавши його, можна дізнатися більше про українську душу і долю нашого народу", - прокоментував Пивоваров. 

Відео дня

Новий альбом Артема складається з трьох новинок, двох оновлених версій вже випущених пісень, а також тих композицій, які вже стали популярними. До проекту приєдналися NK, DOROFEEVA, Олег Скрипка, Оля Полякова, Альона Альона, KALUSH, Злата Огнєвіч, Yarmak, Лілу45, SHUMEI, Євген Хмара, Павло Шилько.

Нагадаємо, букмекери оновили прогнози щодо переможця на Євробаченні-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: