Даша Суворова випустила пісню "Маки" / Фото Скріншот Instagram

Українська співачка Даша Суворова випустила нову ліричну пісню "Маки". Ця композиція стала першою у творчому доробку виконавиці після 3-річної перерви.

Пісня була записана ще до повномасштабного вторгнення і, за словами співачки, трек розкриває її особисту драму. Початкова версія пісні була присвячена коханню, яке стало музою для Даші після її життя у рідному Бахмуті Донецької області. Однак згодом пісня набула дещо нових сенсів:

Це була моя особиста втрата – текст я написала в трагічному, красивому травні. Сиділа на балконі, на вулиці Городецькій, переді мною Київ був на долоні. А зранку я отримала страшне повідомлення: "Більше немає...". Любов і смерть завжди поруч…. Тебе більше немає… А я продовжую писати тобі листи, своїм донбаським подихом, які ти ніколи не отримаєш... Можливо, колись в іншому житті… На вулицях Берліна або Парижа, ми зустрінемо одне одного і я тобі їх буду читати… У іншому житті… Ти впізнаєш мене… Я буду в чорному пальто з маленьким букетом червоних маків.

Скріншот Instagram

Суворова представила пісню у другі роковини смерті її бабусі. Виконавиця поділилася своєю особистою трагедією з читачами.

"Два роки, як не стало моєї бабусі. Паризьким ранком я спускалась вінтажними сходами, мені зателефонував тато і сказав: "Її більше немає…". Артист на сцені і людина в житті – це різне. Багато її рис лишились в мені. Я часто це усвідомлюю. Моя бабуся Зінаїда Яківна не хотіла, щоб я йшла у мистецтво, вважала, що це дуже важка і не завжди щаслива доля для людини… Особисто для мене вона лишилась багато в чому прикладом", – написала співачка.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, Гайтана випустила новий альбом після 7-річної паузи.

Вас також можуть зацікавити новини: