Співачка випустила новий альбом після довготривалої перерви / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка, зірка 2000-х Гайтана повертається до музичної кар'єри та сцени. Знаменитість випустила новий альбом "Сонце в тобі". Туди увійшло 12 пісень, серед яких здебільшого старі хіти.

Новий альбом став справжньою радістю для фанів Гайтани, оскільки, окрім відомих пісень, вона написала дві нові композиції "Кохаю" та "Нова весна". Вони записані у відомому танцювальному стилі зірки та з насиченим поп-саундом. Цей альбом знаменує новий етап в творчості зірки. Гайтана лаконічно описала своє гучне повернення:

Кожне серце має своє сонце – це любов.

Скріншот Instagram

Пісні з нового альбому Гайтани

"Нова весна"

"Сонце в тобі"

"Кохаю""Танці з зірками"

Що відомо про Гайтану

Гайтана народилася в місті Тернопіль та відома своїми танцювальними хітами, яскравими виступами і красивим вокалом.

Її творчий шлях почався ще з дитинства. Вона часто брала участь у відомих пісенних конкурсах. Одним з таких стало "Євробачення" у 2005 році. Співачка виступила у Києві, де представила Україну з піснею "Я думала" і посіла 14-те місце. Після цього її кар'єра стрімко пішла в гору, а кількість шанувальників лише зростала. Однак згодом знаменитість зникла з українського шоу-бізнесу і припинила випускати нові композиції.

Як відомо, нещодавно співачка розірвала 20-річний контракт з музичним лейблом "Lavina Music". Після цього Гайтана розпочала самостійний творчий шлях без обмежень і готова знову створювати музику.

Нагадаємо, раніше відомий блогер розкрив секрет співачки Гайтани, чому вона пішла зі сцени.

Вас також можуть зацікавити новини: