Трінчер презентувала новий кліп / прес-служба

Анна Трінчер і Вася Демчук презентували кліп на спільну пісню "Цілуй". Головний посил цього синглу - донести людям те, що кохати потрібно тут і зараз. 

Як говорили самі артисти, "Цілуй" – це пісня про шалене захоплення, яке збиває з ніг. Бажання відчути смак губ одне одного настільки сильне і всеосяжне, що змушує забути весь навколишній світ.

У кадрі Трінчер постала в дуже спокусливому образі. Демчук був не менш гарячим. Вони взаємодіяли, торкалися одне одного, грали закохану пару.

Трінчер і Демчук у новому кліпі / прес-служба

Сюжет кліпу розгортається в ресторані, де між головними героями раптово виникає особлива хімія. У ролі спокусливої красуні-офіціантки - співачка Анна Трінчер, а загадковим незнайомцем виступив артист Демчук. Удвох вони як зачаровані потрапляють в іншу реальність, де, крім них, не існує нікого навколо.

"Наша відеоробота тільки доводить те, що крхання неможливе без перших секунд пристрасті і флірту. "Цілуй" - про те ж бажання, яке знаходиться всередині кожної людини, але відкривається тільки при зустрічі того самого, справжнього кохання", - говорить Трінчер.

Як відреагували користувачі мережі

  • "Ура, ура"
  • "Дякую за якісний український контент"
  • "Боже, як же це гаряче"
  • "Що ви зі мною робите? Це просто захоплення, мурашки шкірою"
  • "Вау, мегакруто і сексуально"

Нагадаємо, раніше Трінчер підпалила мережу, показавши голий "персик" у новій сексуальній фотосесії.

Вас також можуть зацікавити новини: