DOROFEEVA випустила кліп / скріншот

Українська співачка DOROFEEVA презентувала кліп до своєї нової пісні raznotsvetnaya.

Ролик вийшов на її YouTube-каналі.

"Сміливість потрібна нам усім. Сміливість кохати і відкрито говорити про свої почуття: починаючи з самого першого кроку, самого першого зізнання, закінчуючи сміливістю кохати когось відкрито, попри засудження суспільства та інші заборони.  Я переконана, що у кохання немає одного кольору. У кожного з нас – він свій, унікальний. raznotsvetnaya – кохання, яке, стикаючись з перешкодами, стає ще сильнішим, яскравішим та різнобарвнішим", – написала вона в підписі до свого кліпу.

"Коли кохання стикається з перешкодами, воно стає ще сильніше, яскравіше і різнобарвніше!" – наголосила Надя й у своєму Instagram.

DOROFEEVA випустила кліп / скріншот

У кліпі DOROFEEVA знялася відразу у декількох образах: в корсетному боді, сидячи на коні та у спорткарі. При цьому співачка постала як яскравою блондинкою, так і спекотною брюнеткою.

DOROFEEVA випустила кліп / скріншот
DOROFEEVA випустила кліп / скріншот

DOROFEEVA: новий кліп

DOROFEEVA: реакція мережі на новий кліп

"Як красиво", "У тебе неможливо не закохуватися. Дорофєєва кайф"," Кайф", "Дуже сподобалося, тільки наші українські зірки, вміють так зробити, щоб все було на вищому рівні", "З прем'єрою", – відреагували шанувальники.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, як DOROFEEVA коротким роликом анонсувала кліп до своєї нової пісні raznotsvetnaya та здивувала фанатів.

Вас також можуть зацікавити новини: