Співачка народилася в 1987 році в Києві / фото прес-служба 1+1

4 травня відома українська співачка Настя Каменських святкує свій день народження. Артистці виповнюється 36 років. Свою кар'єру вона почала майже 20 років. Розповідаємо, як Каменських йшла до успіху і які кліпи співачки зібрали найбільшу кількість переглядів на YouTube.

Біографія Насті Каменських

Співачка народилася в 1987 році в Києві. Її мама, Лідія Каменських, була співачкою Національного академічного народного хору імені Г. Верьовки. Батько співачки, Олексій Жмур, в молодості був капітаном збірної "Динамо" з волейболу. Після цього він отримав роботу в хорі імені Верьовки, там він став концертним директором.

Каменських прожила в Італії сім років. У п'ять років вона провела два місяці у Франції, після чого вирушила за програмою обміну до Італії. У 15 років Каменських закінчила музичну школу за класом фортепіано, також вона професійно займалася балетом.

У 2004 році Каменських виступила на "Чорноморських іграх". Вона отримала гран-прі фестивалю, а вже скоро співачка стала "відкриттям року" на конкурсі UBN Awards в Лондоні. У 2006 році Каменських і Олексій Потапенко створили дует "Потап і Настя". Вони виступали разом 11 років, за цей час артисти стали неймовірно популярними. У 2017 році Каменських пішла в сольну кар'єру і почала виступати під псевдонімом NK. 23 травня 2019 року співачка вийшла заміж за Потапа.

Настя Каменських - найпопулярніші кліпи

NK випускала треки українською, російською та іспанською мовами. Після початку повномасштабної війни РФ проти України співачка припинила записувати пісні російською. 

NK - ELEFANTE (162 мільйони переглядів)

NK - "Попа как у Ким" (71 мільйон переглядів)

NK - "Красное вино" (35 мільйонів переглядів)

NK - "Обіцяю" (21 млн. переглядів)

NK - "Это моя ночь" (20 мільйонів переглядів)

NK - "Дай мне" (17 млн. переглядів)

NK - "Почуття" (16 мільйонів переглядів)

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про 5 потужних музичних прем'єр весни.

Вас також можуть зацікавити новини: