У кліпі артист, зокрема, "літав" на повітряних кульках / скриншот

Український артист Позитив (Олексій Завгородній) представив нову пісню та кліп до неї. Трек "Небо нахилю" підірвав тренди TikTok ще до офіційної прем'єри. Для того, аби фани полюбили пісню, вистачило одного тизеру, який "віруситься" вже декілька днів.

"Трек "Небо нахилю" створений на основі реальної історії мого друга, який повернувся додому після довгих і виснажливих днів у зоні бойових дій, мріючи лише про зустріч з дружиною та дитиною. Ця пісня саме про ті емоції, що відчувають українці, які захищають найдорожче - свою любов до батьківщини, сімʼї та коханої людини. А головне - вони знають, що на них завжди чекають вдома ті, заради кого вони нахиляють небо та рвуть зорі. Адже коли ти любиш, ти здатен на неймовірні речі, у тебе зʼявляються справжні суперсили. Для мене у стосунках немає нічого важливішого за очі коханої людини!" - розповів Позитив про нову пісню.

У кліпі артист, зокрема, "літав" на повітряних кульках. Він співав на тлі мальовничих краєвидів та позував на мотоциклі.

"Я небо нахилю. Вб’ю океан. Нічого не питай, повір моїм очам. Я розірву зорю, як ту гітарну струну. Я небо нахилю, для тебе небо нахилю", - йдеться у пісні.

Позитив - "Небо нахилю"

Нагадаємо, нещодавно співак MELOVIN вразив сміливим кліпом. Він записав пісню про хейтерів та показав, хто стоїть за цькуванням.

Вас також можуть зацікавити новини: