Для відео MELOVIN приміряв куртку з шипами / скриншот

Український артист MELOVIN, який минулого року здійснив камінг-аут, випустив нову пісню та сміливий кліп до неї. Співак представив англомовний трек Don’t Need Your Love.

Для відео MELOVIN приміряв куртку з шипами. Ними він намагався "відбиватися" від хейтерів. Під час анонсу нового треку артист публікував фото, на яких його обличчя було заліплене негативними коментарями, роздрукованими на папері.

Артист відповів усім хейтерам / скриншот

У кліпі ж співак показав, хто стоїть за хейтом. MELOVIN зробив жартівливий фінал, під час якого хейтери, що намагалися його "атакувати", вишикувалися у чергу та отримували гонорари за свої вчинки. Так артист показав, що деякі хвилі негативу можуть бути спровоковані штучно, лише за чиїмсь бажанням.

Сміливе відео вразило фанів. Вони пишуть:

  • "Потужний кліп, потужний посил, потужна пісня. Дякую усій команді і Мелу за роботу"
  • "Якщо мене спитають, яка українська музика досягає світового рівня, я покажу цей кліп! З прем'єрою"
  • "Як завжди на висоті, Мел! Це дуже круто та неймовірно. Кінцівка супер"
  • "Рідний наш Мел, з прем'єрою тебе, це все дуже класно, потужно, твій вокал, харизма, уся ця постановка у кліпі, це має почути і побачити весь світ, ми тебе любимо!"
  • "Робота, яка пробирає до самих кісток. Дякую тобі, геній сучасності! Не перестану повторювати, що чекаю на стадіонні турів десь між всесвітом і всім світом. Хочу слухати цей трек саме на стадіонах. Найвищих польотів".

MELOVIN - кліп на пісню Don’t Need Your Love

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Монатік переклав свій хіт "Мокра" на українську.

Вас також можуть зацікавити новини: