Оля Полякова в кліпі Артема Пивоварова / Скріншот

26 серпня Артем Пивоваров і Оля Полякова випустили спільну пісню "Тішся". Ця робота стала частиною культурного проекту Артема "Твої вірші, мої ноти". Так, згідно із задумом проекту, він з відомими українськими виконавцями співає пісні, де музику пише сам, а слова бере з творчості відомих письменників. Наприклад, в основу "Тішся" покладено вірш Лесі Українки. 

Раніше у Артема Пивоварова вже був дует з Надею Дорофєєвою і Златою Огневич. Його спільна композиція з Огневич отримала назву "До весни", а з Дорофєєвою - "Думи".

Відео дня

"Леся Українка зробила великий внесок у розвиток культури, сприяла формуванню важливих ментальних рис українців. Тому я не міг оминути увагою цю видатну постать у проекті "Твої вірші, мої ноти". Її творчість несе в собі національну ідею, зокрема, нагадує про цінність волі і сили духу. Зараз ми транслюємо цю ідею на весь світ. Як би важко не було, не припиняємо мріяти, не обмежуючи політ своїх думок. І цю внутрішню свободу ми повинні зберегти і передати наступним поколінням", - прокоментував своє нове творіння пивоварів. 

Оля Полякова в кліпі Артема Пивоварова / скріншот

Полякова додала, що даною піснею вона звертається і до дітей, і до дорослих з нагадуванням не забувати радіти кожній миті. 

Нагадаємо, Джамала довела до сліз піснею про кінець війни.

Вас також можуть зацікавити новини: