На обкладинці нового кліпу ROXOLANA показала зруйнований будинок офіцерів у Вінниці / Фото - instagram.com

Співачка ROXOLANA, звукорежисер якої загинув під ракетними обстрілами у Вінниці, представила нову пісню. Своєю композицією зірка закликала українців вірити в нашу беззастережну перемогу. Кліп був опублікований на YouTube-каналі зірки. 

Відзначається, що текст був написаний в перші дні після того, як РФ повномасштабно вторглася на територію України. Однак за весь цей час ROXOLANA так і не зважилася випустити її. Ситуацію змінив ракетний обстріл у Вінниці. 

"14 липня наша команда планувала виступити у Вінниці, але російські ракети потрапили по центру міста і забрали життя кількох десятків людей, серед яких був чудовий хлопець Женя Коваленко, помічник нашого звукорежисера, який об'їздив з нами пів України в благодійному турі "Тримайся", - поділилася артистка. 

Відео дня

"Ми не розуміли, як зможемо далі продовжувати робити свою справу. Але це саме те, чого домагається Росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. У такі моменти потрібно пам'ятати, що ми не самотні. Не потрібно боятися. Ми всі разом, піднімаємося, беремо волю в кулак і йдемо до перемоги", - резюмувала українська виконавиця. 

Нагадаємо, 6 липня ROXOLANA розпочала благодійний тур під назвою "Тримайся". Вона виступила в Івано-Франківську, Львові, Трускавці, Мукачеві, Рівному та інших відносно безпечних містах України. 

Також УНІАН писав, що Джамала продає вишиванку, в якій відкривала Євробачення в Києві.

Вас також можуть зацікавити новини: