DOROFEEVA та Міша Лебіга побили рекорди українського Twitch / Фото Скріншот Instagram

Відома українська співачка DOROFEEVA та блогер Міша Лебіга презентували спільний трек "А я все плакала". Свій хіт зірки представили під час стріму на Twitch, щоб зібрати кошти для військових та постраждалих від атаки на Чернігів 17 квітня.

Щодо пісні, її писали одразу декілька відомих виконавців, зокрема самі DOROFEEVA та Лебіга, а також Міша Кацурін та продюсер Іван Клименко. "А я все плакала" - романтично-іронічний трек, який тільки за одну ніч став лідером стримінгових платформ.

Скріншот Twitch

Співачка зізналася, що ідея про трек з'явилася раптово. Пісню виконавці записували окремо, кожен свою частину, але, коли композицію завершили, то вийшов справжній хіт:

Я десь наприкінці січня повернулась до цієї ідеї та почала думати, якою може бути ця пісня. Коли запитала Мішу, чи робимо, він дуже здивувався, що це був не жарт. Пісню ми писали нашим основним авторським складом. А Міша дописав свою частину вже на студії – це його імпровізація. Взагалі, все дуже легко сталося. Буває, коли пісня миттєво з'являється, на відчуттях. Ця пісня – саме така, є в неї якась магія.

Побили всі рекорди: Надя Дорофєєва та Міша Лебіга презентували спільний хіт

У кліпі артистка була одягнена у вишуканий образ – блискучу мінісукню, латексний червоний костюм і блакитну сукню-комбінацію. Натомість блогер був у своєму звичному амплуа: чорні окуляри та чорний одяг. За словами Лебіги, від зйомок в кліпі та співпраці з DOROFEEVA він отримав задоволення і хотів би повторити цей досвід.

Стрім зірок побив рекорди україномовної платформи для відеотрансляцій. Виконавцям вдалося зібрати 5,4 млн донатів. Загалом стрім подивилося 57 тисяч глядачів. DOROFEEVA та Лебіга від себе надіслали по 100 тисяч гривень на збір.

"57 тисяч глядачів, рекорд українського твіча, зібрано 5 мільйонів гривень, 50% на АЗОВ, 50% на Чернігів. У мене шок! Люди, ви неймовірні 5 мільйонів за 1.40 хвилин!" – емоційно прокоментувала стрім DOROFEEVA.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Реакція шанувальників на трек

  • "Найкраща пісня, яку я в житті чув. За Лебіговича!"
  • "Мінус підібраний в точку, чудова пісня"
  • "Яка класна пісня, так чекала цей фіт. Хай залітає цей трек, взагалі рада, що наша музична індустрія вийшла на такий рівень, впевнена це буде хіт, ще цікаво послухати альбом"
  • "Слухаю на повторі весь ранок"
  • "Тепер усі ми плачемо, тільки від щастя. Це історія - це легендарно"
  • "Ну шо казать, вчора зробили легендарний стрім - сьогодні зробили легендарний кліп!"
  • "Дякую вам за творчість, трек на репіті"

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва розповіла про свій емоційний стан.

Вас також можуть зацікавити новини: