Фото інстаграм Наді Дорофєєвої 

Українська співачка Надя Дорофєєва розповіла про свій емоційний стан. Виявилося, що не все так просто. Дівчина опублікувала фото в Instagram, на якому вона стоїть зі сльозами на очах та написала, що у житті має бути баланс. 

"Баланс. Він потрібен в усьому. Якщо подивитесь попереднє фото в моєму Instagram – там я в розкішній червоній сукні, з гарним мейком і червоними губами, усміхнена, яскрава і така впевнена. На цьому фото теж я - сумна, розгублена і травмована. Хто з них справжня? Відповідь - обидві", - написала Надя. 

Фото інстаграм Наді Дорофєєвої 

Далі дівчина зазначила, що як би важко їй зараз не було, вона не хоче викликати жалість до себе. Її прагнення показувати себе завжди на позитиві в мережі тепер неактукальне. Надя бажає, аби її іноді бачили і такою сентиментальною теж. 

Відео дня
Скріншот посту Наді

"Чомусь тривалий час хотіла вам показувати тільки "легку" себе, в гарному настрої, ненапряжну, щасливу, в ідеальному ракурсі… Напевно, соцмережі нав'язують це всім нам. Але це не про справжність. Нити та жалітись я не збираюсь, просто хочу, щоб ви хоча б іноді бачили тут і таку мене", - наголосила Дорофєєва.

До речі, під постом залишив свій коментар і чоловік співачки Міша Кацурін. Він підтримав Надю такими словами: "Найчарівніша в будь-якому агрегатному стані".

Нагадаємо, нещодавно співачка Анастасія Приходько показала себе без макіяжу та розповіла, яка погана звичка з'явилася у неї під час війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: