У коментарях з'явилася навіть авторка пісні / скриншоти

Українські військові "розірвали" мережу новим відео. У TikTok з'явилося нове відео, як зазначив автор, від 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Чоловіки показали свій кавер на популярну пісню "Під вінницьким дощем", який декілька місяців тому презентувала молода співачка Darisha.

Спочатку трек не дуже активно збирав прослуховування, втім військові вивели його на новий рівень. Своїм кавером захисники України зробили пісню хітом цього літа, адже відео з ними вже зібрало понад 1 мільйон переглядів.

Військові співали та навіть пританцьовували під музику, сидячі у машині. Вони посміхалися та показували, що "відчули" усю романтику пісні.

"Ми цілувалися під вінницьким дощем. Тобі було сімнадцять, а мені не було ще... Дощ пройшов, і сонце встало. Але для нас з тобою то нічого не міняло!" - йдеться у треці, який кумедно переспівали військові.

Коментатори були у захваті від відео. Вони пишуть, що їх вразило, як "серйозні дядьки" співають та не втрачають почуття гумору. Також користувачі зазначили:

  • "Подарували посмішку, дякую!"
  • "Передивилася відео 10 разів, супер"
  • "Круто! Ви такі позитивні. Бережіть себе!".

У коментарях з'явилася навіть авторка пісні. Артистка Darisha написала:

"Хлопці, ви неймовірні! Це така честь для мене! Після перемоги заспіваємо разом, під вінницьким дощем, усі разом".

Нагадаємо, нещодавно військовий Павло Вишебаба випустив пісню про Донбас та війну.

Вас також можуть зацікавити новини: