Військовий та репер розповіли про загиблих героїв / скриншот

Поет та командир відділення ЗСУ у 68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша Павло Вишебаба та український репер BURLA випустили щемливу пісню "Душі" - про війну та Донбас. Вони заспівали про біль та боротьбу захисників нашої країни, а також про міста, які руйнують окупанти.

"Пісня "Душі" – це реальна історія з фронту про сьогодення військового Донбасу, поєднана з милозвучним приспівом, який передає водночас великий біль та могутню силу воїнів, які несуть мир та свободу на рідну землю", - йдеться в описі до пісні, яка вже з'явилася на YouTube.

Військовий та репер розповіли про загиблих героїв. Також вони описали усі емоції захисників України, які не будуть пробачати ворогу. Вони закарбують на віки увесь цей біль.

"На Донбасі міста не прокинуться від сирени, їх покинули люди, як кров залишає вени, їх відрізали скальпелем фронту супроти волі, кожен з нас відчуває у тілі фантомні болі. Ми вдивляємось в бік знерухомленої кінцівки, але поки лише через оптику, лиш прицільно. Не у білих халатах — у формі з брудними літерами тут країну зшивають голками крупнокаліберними", - зачитав Вишебаба.

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що нова пісня змусила їх "вмиватися сльозами". Вони дякують Вишебабі та реперу за цей трек. Також користувачі пишуть:

  • "Дуже органічно! Слова чіпляють за живе, емоції - у саме серце! Вічна слава нашим захисникам!"
  • "Слова, ніби кулі, влучають прицільно, прямо у серце і душу. Героям слава!"
  • "Біль у горлі застряг. Неймовірні зусилля, але вони того варті. Стільки світлих душ чекають на помсту. Немає і не може бути пробачення. Очистимо від бруду Україну. Дякую, хлопці - світлі душі".

Нагадаємо, раніше Kozak System представили потужний гімн штурмової бригади "Лють".

Вас також можуть зацікавити новини: