Молитви за багатий урожай - варіанти / УНІАН

Українці щовесни починають городній сезон і ретельно доглядають за своїми посадками. У такому питанні дачники покладаються не тільки на досвід і знання в області біології, а й на Бога. УНІАН розповість, яка молитва при посадці розсади або насіння в грунт вважається найбільш дієвою.

Раніше ми говорили про те, що робити на городі в травні.

Молитва при посадці картоплі і капусти

Перед тим, як почати висаджувати що-небудь, важливо правильно скопати землю. Звичайно, в цій справі є свої нюанси, але молитва не буде зайвою. Починаючи процес, скажіть:

Відео дня

Допоможи, земелька, мати-годувальниця, хороший урожай зібрати! Щоб все зеленіло та росло і мені великий прок принесло! Хай буде так! Амінь! Амінь! Амінь!

Якщо плануєте висаджувати картоплю, то краще перестрахуватися і наслідувати приклад наших предків. Прочитайте змову: "Родись, картопля, біла, солодка та розсипчаста. Копати тебе, не перекопати, тягати тебе, не перетягати!".

Капуста - зовсім інша культура, вимагає окремої молитви. Господині вирощують її через розсаду, тому доглядаючи за паростками, скажіть змову:

Не стільки садив, скільки збираю. Чи не три, а п'ят не десять, а двадцять. Замикаю свої землі на святі замки, збережені Ключі. В ім'я Отця і Сина, і Святого Духа . Амін! Амінь! Амінь!

Уже висаджуючи капусту в грунт, потрібно інакше звертатися до Вищих сил і говорити: "Не будь, капуста, гола, а будь, капуста, пузаста. Не будь, капуста, порожня, а будь як м'яч, туга! Не будь, як дівка красна, а будь, як молодиця, смачна. Амінь!". Все це бажано робити на новий місяць, щоб рослини були міцними, сильними і дали багатий урожай.

Спільна молитва господаря на родючість

Існує універсальна молитва, яку повинен вимовляти кожен городник при будь-яких роботах на грядках. Звучить вона так:

Господи Боже, Отче Небесний, ти сказав нашому праотцеві Адаму: "У поті чола твого будеш їсти хліб твій". Підкоряючись твоїй святій волі, я працюю з молитвою на устах і прошу тебе: допоможи мені і благослови мою працю. Нехай моя нива примножиться урожаєм - мені і моїм рідним на достаток, а Тобі, Господи, на славу. Амінь.

Звертаючись до Господа, ви просите у нього сил не тільки для себе, але і для рослин. Якщо говорити щиро і з відкритою душею, то Бог почує вас і допоможе в городніх справах.

Вас також можуть зацікавити новини: