Мережа підтримала хлопця, який дізнався про зраду своєї дівчини / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від хлопця, який дізнався, що кохана дівчина зраджувала йому з кількома коханцями. Навряд чи він був готовий до такого, адже їхня історія кохання починалася прекрасно.

"Ми з моєю дівчиною разом вже 3 роки. Ми зустрілися на студентській вечірці другого курсу, і мені здалося, що я зустрів ту саму. Вона була смішною, розумною і такою красивою, що це збило мене з ніг. Я одразу закохався і набрався сміливості запросити її на каву. За пару тижнів ми почали зустрічатися і це було прекрасно", - розповів хлопець.

За рік після початку стосунків йому довелося переїхати в інше місто. Він не став розлучатися з дівчиною і намагався якомога частіше її відвідувати. Усе було прекрасно до недавнього часу.

Відео дня

"Минулих вихідних я зупинився у її квартирі і пішов прийняти душ. Взявши рушник, я виявив за всіма рушниками ще одну футболку. Коли я запитав свою дівчину, чиї це речі, на її обличчі на секунду з'явився шок, а потім вона сказала, що це футболка сусідів по кімнаті. Я спробував відмахнутися від цього, але не зміг позбутися від цього дивного почуття. Коли вона лягла спати, я переглянув її телефон і знайшов усі повідомлення", - заявив юнак. 

Хлопець прочитав листування дівчини. Виявилося, вона крутила інтрижки і зустрічалася з іншими. В її телефоні також були фото і відео з коханцями. Це розбило серце її обранцю.

"Після цього я забрав свої речі і пішов, не попередивши її. Зараз я вдома і заблокував її усюди, але тепер вона телефонує моїм батькам. Я не хочу з нею мати справу. Я не можу. Я просто хочу повернутися до того, як все було, але знаю, що це не варіант", - зізнався юнак.

Реакція мережі

Коментатори пишуть, що дівчина дуже нерозумно "спалилася", але для її хлопця це стало таким собі подарунком, адже він розкрив її обман до того, як з нею одружився. Також користувачі відзначили:

  • "Я співчуваю тобі, але скатертиною їй дорога. Уяви, що ви одружилися, народили дітей, а потім ти дізнаєшся, що у неї роман"
  • "Скажіть батькам, що сталося, і попросіть їх заблокувати її номер, не пояснюючи чому. Це зведе її з розуму"
  • "Це жахливо, і це буде боляче деякий час, але ви впоралися з цим дуже добре і знайдете когось кращого".

Нагадаємо, раніше на Reddit розповіли про те, що дружина два роки брехала чоловікові і стала йому огидною, коли все розкрилося.

Вас також можуть зацікавити новини: