Виявилося, що брата жінки визнали винним у злочині проти дітей / фото ua.depositphotos.com

Чоловік зізнався на Reddit, що він дізнався про таємницю, яку два роки від нього приховувала дружина. Весь цей час вона йому брехала, намагаючись не розкривати секрет. Тепер же чоловік усе знає, йому огидно дивитися на свою обраницю.

Виявилося, що брата жінки визнали винним у злочині проти дітей. Мерзенні подробиці його вчинків, як зазначили коментатори, навряд чи варто обговорювати. Чоловік дізнався про це лише зараз, але суд відбувся два роки тому.

Дружина приховувала все від нього, адже про це її просив брат, якому вдалося не потрапити за ґрати. Він жив у батьків і навіть бачився з дітьми своєї сестри. 

Відео дня

Автор допису зазначив, що дружина вирішила йому все розповісти лише зараз, тільки через те, що злякалася. Вона зрозуміла, що чоловік може про все дізнатися не від неї, а з новин або від знайомих.

"Я відчуваю себе зрадженим через усе це. Я відчуваю, що мені варто було це знати з самого початку, як і їй. Мені огидний дядько моїх дітей і те, що він зробив, і я повинен був відчувати це з самого початку. Але оскільки він попросив мою дружину не говорити мені про це, вона зберігала цю таємницю цілих два роки. Мені постійно брехали! Так що я не знаю, що робити", - зазначив чоловік.

Він зізнався, що тепер йому огидно дивитися на дружину, адже кожного разу він згадує про її дворічну брехні. Чоловік не розуміє, як йому далі діяти

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть:

  • "Довіру підірвано. Ваші емоції повністю справедливі в цій ситуації"
  • "Ваша дружина тут не права. Вона не може вирішувати за вас обох, нібито почуття її брата або щось ще важливіше за безпеку ваших дітей"
  • "Здається, брехня є звичайною справою для вашої дружини".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явився "крик душі" від чоловіка, який зробив тату і це зруйнувало його шлюб.

Вас також можуть зацікавити новини: