Спочатку дівчина вирішила повернути свого невірного хлопця / фото ua.depositphotos.com

23-річна Мейтлін Dолріх дізналася, що її бойфренд зраджував з іншим чоловіком, але це відкриття принесло їй лише полегшення після того, як вона місяцями підозрювала його у невірності.

Після того, як її бойфренд зізнався в романі, 23-річна дівчина пішла в TikTok, щоб поділитися цією історією зі своїми 22 тисячами підписників, повідомляє Daily star.

Вона сказала: "Моєю першою реакцією на те, що він обдурив, було полегшення. Я відчувала, що божеволію, підозрюючи, що він щось приховує. Тому, коли він зізнався, я відчула себе менш божевільною".

Відео дня

Мей запитала у свого хлопця, чи не обдурив він, на що він відповів: "Ні", перш ніж через кілька годин надіслати довге зізнання. Він поділився, що це сталося на початку їхніх стосунків, коли він був п'яний.

Спочатку дівчина вирішила повернути свого невірного хлопця, щоб подивитися, чи вийде все "склеїти", але врешті-решт вони закінчили свої стосунки.

Незважаючи на все, що сталося, Мей вважає ці стосунки чимось хорошим, це був, за її словами, "чудовий досвід".

Жінка розкрила зраду чоловіка завдяки папузі

Зрада чоловіка з В'єтнаму була викрита після того, як папуга "розповів" його дружині про таємний роман з домробітницею.

Дружина чоловіка-зрадника пояснила, що у них був успішний меблевий бізнес, на ведення якого вони витрачали багато часу. Тому було вирішено найняти домробітницю. З нею чоловік і зраджував, а "свідком" цього став папуга.

Вас також можуть зацікавити новини: