Жінка вимагає повернути гроші за весільні фото / фото ua.depositphotos.com

Майже всі наймають весільного фотографа, щоб зафіксувати моменти в такий важливий день на все життя. Але жінка з Південної Африки звернулася до свого весільного фотографа через чотири роки після весілля з проханням, яке вас здивує. Вона вимагає повернути їй гроші, посилаючись на розлучення як причину. 

Спочатку фотограф вважав її незвичайне прохання жартом. Але незабаром зрозумів, що жінка налаштована серйозно. Листування між ними в WhatsApp стало вірусним у мережі, повідомляє ABP Live.

Фотограф на ім'я Ленс Ромео поділився скріншотами їхньої розмови в Twiiter і написав: "Клянусь, моє життя — це кіно. Таке не можна придумати".

Відео дня

"Фотографії вийшли прекрасні, але все було даремно, тому що ми розлучилися. Мені потрібне повернення коштів, які ми заплатили, тому що ці знімки нам більше не потрібні", - написала жінка фотографу.

Користувачі мережі посміялися над цією ситуацією і поцікавилися, чи має намір ця жінка повернути всім гостям весільні подарунки, адже вони їй теж не потрібні.

Курйоз з весільним оператором

Раніше Лоїс Хост-Аддерлі та її чоловік Лі не могли повірити власним вухам після того, як оператор Джеймс Девід надіслав їм невідредаговане відео з їхнього весілля. На ролику чутно, як він ображає їх самих і їхніх гостей, називаючи "чортовими виродками".

Вас також можуть зацікавити новини: