У соцмережах розповіли про дивні історії з першого побачення / ua.depositphotos.com

Користувачів соцмережі Reddit запитали про те, що дивного було на їхніх перших побаченнях. Розповідаємо про коментарі, які набрали найбільше реакцій.

Меркантильний бойфренд з інтернету

Так, дівчина на ім'я Джейн згадала, як одного разу познайомилася з хлопцем через додаток. Вони призначили дату першого побачення, зустрілися, все йшло досить добре. Парочка зайшла в кафе, де Джейн купила собі каву. Її супутник сказав, що нічого не хоче. Джейн сама оплатила напій, і хотіла залишити решту як чайові для бариста. Але її супутник забрав гроші з прилавка зі словами "Я люблю гроші" і пішов. З тих пір вони більше не бачилися і не листувалися. 

Прихильниця збочених речей

Інший користувач розповів, що на першому побаченні дівчина запитала його про ставлення до порно. Тоді він ще не розумів, наскільки це було важливо для неї. Так важливо, що всі наступні побачення базувалися на походах в секс-шоп і використанні іграшок звідти на камеру:

Відео дня

"Протягом 6 місяців побачення в основному складалися з відвідування магазинів для дорослих, відео для дорослих, а також пошуку все більш і більш збочених речей, які можна спробувати в порно".

Рука в коров'ячій дупі

Третя не менш курйозна історія сталася з хлопцем, який почав зустрічатися з завідуючою молочної ферми. На першому побаченні вона сказала не дуже романтичну фразу, але це не завадило їхнім стосункам тривати майже 8 місяців.

"Я зустрічався з дівчиною, яка працювала завідуючою на молочній фермі. Я був міським хлопчиком, тому нічого не знав про її роботу... На першому побаченні, коли я тримав її за руку, вона запитала: "Тебе не турбує, що ця рука була повністю засунута в коров'ячу дупу сьогодні вранці?" Після цього ми зустрічалися близько 8 місяців".

Несподівана реакція

Ще одна жінка розповіла, що перше побачення для неї було як у казці: красивий чоловік, дорогий ресторан, шикарний букет квітів. Коли він проводжав її додому, то запитав, чи може він сподіватися на продовження і залишитися. Та відповіла, що поки рано, за чим послідувала досить дивна реакція - чоловік вирвав з її рук букет і мовчки пішов.

Раніше в мережі розповіли про найсмішніші причини розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: