Виявилося, таке траплялося з багатьма людьми / фото ua.depositphotos.com

Часом трапляється так, що під час сексу люди можуть кричати і вимовляти слова, які рідко говорять в звичайному житті. Але особливо шокує, коли в момент близькості людина вимовляє ім'я, і воно не ваше.

Такою історією поділився на Reddit хлопець, якому 19 років. Він був сильно здивований, коли в найважливіший момент його дівчина прокричала чоловіче ім'я, і воно належало іншому.

Його сильно шокувала "відмазка" обраниці. Вона спокійно заявила, що почула це ім'я по телевізору. І коли збиралася прокричати ім'я бойфренда, "випадково" все переплутала.

Відео дня

"Це сталося близько години тому, і вона простогнала інше ім'я, яке не було моїм. Я дійсно не знаю, що відчувати, що говорити і що робити... Я перестав займатися сексом і просто лежав. Я дійсно не знаю, що робити", - поділився неприємною історією хлопець. 

Реакція мережі

Користувачі підтримали хлопця. Вони дають йому поради та діляться своїм досвідом. Виявилося, таке траплялося з багатьма людьми. Часом це було максимально дивно.

"Так, мій колишній чоловік пару раз стогнав ім'я своєї сестри під час нашого інтиму... Завжди було чудове виправдання. На жаль, таких збігів було багато", - зізналася одна жінка.

Деякі користувачі переконують хлопця, що в цій ситуації немає нічого страшного. Вони написали, що подібне нібито може трапитися з кожним.

"Це могла бути випадковість, проста і дуже тупа випадковість. Поговори з нею, не поспішай йти", - зазначив один з користувачів.

Однак знайшлися і ті, хто не намагався втішити хлопця. Такі коментатори визнали, що подібна ситуація - явний натяк на зраду.

"Кажу як жінка. Якщо я стогнала ім'я іншого хлопця - я точно не думала в цей момент про свого партнера. Мої думки були з кимось іншим. У тебе є всі підстави засмучуватися з цього приводу", - визнала одна з комментаторш.

Нагадаємо, раніше чоловіки зізналися, що викликає огиду до жінок і через що вони можуть втекти.

Вас також можуть зацікавити новини: