Названо брехню, яку найчастіше говорять у стосунках / фото  depositphotos.com

Партнери можуть брехати одне одному у стосунках, переслідуючи добрі наміри. Користувачі форуму Reddit згадали про те, яку брехню "на благо" вони говорили своїм супутникам і навіщо.

Так, серед відповідей часто зустрічаються схожі історії про те, як дружини обманювали своїх чоловіків, кажучи, що їжа свіжа, а чоловіки у відповідь брехали, що їм смачно. 

Один користувач написав:

Відео дня

"Моя брехня на благо - це говорити їй по телефону:"Так, мала, я виніс сміття, розвісив випрану білизну і поклав дітей спати". Але після цього я в паніці подумав: "Блін-блін-блін, я повинен це зробити, перш ніж вона повернеться з пілатесу".

Інший юзер описав ситуацію, яка нерідко стає причиною конфліктів в парах - жінка повернулася з салону краси після тривалих дорогих процедур, а чоловік не помітив що змінилося. 

"За 20 років цього лайна я чомусь навчився. Ось: "О, привіт, як ти? Почекай... Твоє волосся... Воно має інший вигляд. Ти щось з ними зробила? Маєш просто відмінний вигляд!" - поділився чоловік.

Ще один чоловік поділився хитрим способом того, як він вводить свою дружину в оману:

"Перед тим, як вона повертається додому, я розпилюю невелику кількість освіжувача повітря біля вхідних дверей. Вона помічає це і думає, що я прибирав. Є ще один лайфхак, який зрозуміють тільки сім'ї з дітьми: у зникненні їжі винні діти. Останній йогурт? Малюк з'їв його. Останнє морозиво? Малюк з'їв його. Фантастично!"

Інший коментатор поділився, що одного разу збрехав своїй супутниці під час сексу. Та прямо в процесі запитала про що він думає:

"Коли я дивлюся на неї під час сексу, і вона запитує мене, що мені на думці, я завжди кажу щось на кшталт: "Ти така гарна! Я просто шаленію!" Звичайно, я дійсно так думаю. Але саме в цей момент у мене є думки на кшталт: "Мій пеніс всередині неї, мій пеніс всередині неї, це дивовижно!"

Ще одна популярна "брехня на благо" у стосунках звучить як: "Звичайно, дорогенька, ти маєш прекрасний вигляд. А тепер пішли".

Нагадаємо, користувачі Reddit шокували дивними речами, які від них приховували партнери.

Вас також можуть зацікавити новини: