Користувачі Reddit шокували дивними речами, які від них приховували партнери / фото  depositphotos.com

Деякі люди соромляться говорити своєму партнерові про свої звички, проблеми або особливості на старті відносин. Найчастіше з часом все таємне стає явним. Користувачі форуму Reddit розповіли про найдивніші речі, які від них приховували.

Перукар, яка не вміла стригти

"Коли я навчався в коледжі, у мене не було грошей, але було кудлате волосся. Я блукав по студентському гуртожитку, шукаючи когось, хто міг би стригти волосся. Симпатична дівчина почула мене і сказала: "Гей, я вмію стригти волосся!" Вона зробила мені стрижку в коридорі. Потім ми пішли на побачення. Минуло 13 років, ми одружені, а вона досі мене стриже. Приблизно через два роки після початку стосунків вона зізналася, що уявлення не мала, як стригти волосся, але вона дуже хотіла познайомитися", - розповів один з користувачів. 

Фейкові хресні

Інший юзер зізнався, що його дівчина на старті стосунків розповіла, що живе зі своїми хрещеними батьками і навіть познайомила обранця з ними. Все було добре до тих пір, поки не з'ясувалося, що це не хрещений і хрещена, а батьки її колишнього хлопця. З'ясувалося це після того, як хлопець повернувся в свій будинок з поїздки.

Відео дня

Таємниці ласунів

Ще одна історія точно знайома багатьом ласунам: 

"Я дізнався, що моя друга половинка ховає від мене цукерки в своїй машині. Справедливості заради, вона робить це, тому що любить солодке, а я завжди відразу накидаюся на мішок мармеладних ведмедиків, як голодна гієна".

Страх простирадла

Інша жінка зізналася, що її бойфренд не спав на ліжку, якщо та накрита простирадлом. 4 роки для неї причина цієї особливості залишалася таємницею, але потім виявилося, що він просто боїться, оскільки простирадло бгалася, коли він на ній спав, і чоловік заплутувався в ній.

Кинув згубну звичку, щоб не зізнаватися в цьому дівчині

Не менш цікавий випадок - хлопець приховував від дівчини те, що курив. Здавалося б, що в цьому такого? Багато приховують цю згубну звичку від своїх близьких. Закінчилося все тим, що чоловік кинув палити, щоб все ж не зізнаватися в цьому своїй дівчині.

Раніше УНІАН писав, що користувачі Reddit розповіли про секс, за який їм соромно.

Вас також можуть зацікавити новини: