Таким чином чоловіки чекають на ініціативу від жінки / ua.depositphotos.com

Психолог Катерина Клюшниченко розповіла, чому чоловіки відправляють жінкам в соціальних мережах фотографії свого статевого органу. Як виявилося, причина досить банальна.

За словами експерта, це відбувається через те, що людина не може прямо озвучити що саме вона шукає в інтернеті або додатках для знакомтсв і для чого вона туди прийшла.

"Немає нічого ганебного в тому, щоб шукати собі стосунки на одну ніч. Це має місце бути. Але важливо вміти зізнаватися собі ж у цьому", - сказала Клюшниченко в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Вона додала, що це зізнання - дуже доросла і виважена позиція, але не всі можуть так поводитися. Тому через брак сміливості чоловіки і відправляють жінкам фотографії 18+.

"Вони перетворюють спілкування в такі картинки в надії, що хтось відгукнеться на них і сам проявить ініціативу", - додала психолог.

Крім того, Клюшниченко розповіла, чому люди стали частіше знайомитися в мережі. За її словами, це пов'язано з насиченим ритмом життя.

"У людей не залишається часу на те, щоб займатися цілеспрямовано пошуком партнера. А на сайтах знайомств ми відразу можемо підбирати людину під свої власні критерії", - говорить експерт.

Нагадаємо, психолог Катерина Клюшніченко в інтерв'ю УНІАН розповіла, чому люди стали частіше знайомитися в інтернеті, які в цьому є плюси і мінуси, як зрозуміти, що з людиною можна зустрітися наживо, і як закінчити зустріч, якщо супутник вам не подобається.

Вас також можуть зацікавити новини: