Люди можуть розлучатися з безглуздої причини / фото ua.depositphotos.com

Спочатку люди клянуться одне одному у вічному коханні, бути разом в горі і радості, а потім розлучаються через безглузду нісенітницю. Складно в це повірити? Але, як виявилося, в світі було маса випадків, коли подружжя розлучалися через те, що іншим людям навіть в голову прийти не могло.

  • В Америці сталася досить безглузда ситуація. Чоловік вийшов з дому, забувши свій телефон. Дружина вирішила зателефонувати йому і виявила вдома "знахідку". І все б ніби нічого, якби вона з цікавості не вирішила "залізти" в його смартфон і подивитися, як підписана у нього. Виявилося, що чоловік підписав її Гуантанамо - одна з найстаріших в'язниць світу.
  • Каменем спотикання між подружжям став фільм з Дженніфер Лопес. Чоловік невтішно відгукувався про актрису, за що отримав "по шапці". Дружина - фанатка актриси - буквально вийшла з себе. Вона не просто обматюкала коханого, але і підпалила його гараж. Після цього він з нею розлучився.
  • Ще один випадок стався в Америці. Чоловік не зміг витримати походи дружини до екстрасенсів. Як виявилося, жінка витрачала шалені гроші на них.
  • В Італії чоловік подав на розлучення після того, як знайшов листи невідомого чоловіка його дружині. Ви могли б подумати, що жінка не зберігала вірність своєму обранцеві. Але, насправді, цьому листуванню було вже 50 років. Але навіть такий термін давності не зупинив чоловіка і він відправився в РАГС, щоб розлучитися.
  • У Канаді жінка подала на розлучення з чоловіком через його хропіння. У РАГСі вона розповіла, що нічні звуки заважають їй спати. Однак розлучитися виявилося не так просто. Спочатку жінці потрібно було записати хропіння чоловіка на відео і надати його працівникові держслужби.

Нагадаємо, жінка розлучилася і спантеличила весільного фотографа своїм проханням.

Вас також можуть зацікавити новини: