Вчинок жінки обурив мережу / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася цікава історія від жінки, яка похвалилася тим, що влаштувала чоловіку "ніч кохання" після чудового побачення, а потім жорстко його "кинула". Вона пояснила свій вчинок тим, що хотіла йому помститися.

Так, декілька років тому жінка вирушила на побачення з чоловіком, але він втік із зустрічі і перестав відповідати на дзвінки. Тоді вона зрозуміла, що уся річ в її вазі. Жінка була у розпачі, але зуміла взяти себе в руки і схудла майже на 30 кг.

Потім вона зареєструвалася на сайті знайомств, їй почали приходити повідомлення від різних чоловіків. Яке ж було її здивування, коли вона побачила серед запитів фото того самого негідника, який втік з побачення! Вона почала з ним спілкуватися і зрозуміла, що чоловік її просто не пам'ятає. І тоді жінка придумала хитрий план.

Відео дня

"Після декількох тижнів спілкування ми призначили дату побачення. Я була дуже милою і ласкавою. Після побачення я провела з ним ніч, він був у захваті! Він закохався у мене лише після одного побачення. А потім я зникла і всюди його заблокувала", - зізналася жінка.

Чоловік намагався з нею зв'язатися. Він писав їй з інших акаунтів, телефонував з чужих номерів. А вона насолоджувалася його стражданнями. Судячи з усього, жінка ні про що не шкодує.

Реакція мережі

У коментарях мало хто підтримав жінку. Користувачі відзначили, що вона вчинила дуже дивно. Багато хто навіть порадив їй попрацювати над своєю самооцінкою. Також коментатори пишуть:

  • "Я думаю, що ця історія більше говорить про тебе, ніж про нього"
  • "Тобто ти худла, виношувала план помсти і навіть переспала з ним, щоб зробити йому боляче? З тобою щось не так, і річ не у вазі!"
  • "Це звучить як марна трата часу. Ви провели тижні, спілкуючись з цією людиною, щоб помститися. Вибачте, але це страшна психічна поведінка. Будь ласка, зверніться до психотерапевта".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що хлопець жорстоко "пранканул" свою дівчину і моментально про це пошкодував.

Вас також можуть зацікавити новини: