Жорстокий розіграш обурив мережу / фото ua.depositphotos.com

Розіграші можуть бути доречними і смішними, а можуть виявитися дуже жорстокими. З такою ситуацією зіткнулася 24-річна дівчина, яку "пранканул" її 26-річний бойфренд. Вона розповіла, що хлопець завжди любив жарти, але на цей раз його поведінка перейшла усі межі.

Дівчина детально описала всю історію на Reddit. Все почалося рано вранці, коли хлопець розбудив її і покликав у спа-салон. Пара вирушила на масаж, а після цього - до модного і дуже дорогого ресторану. Обранець запевняв дівчину, що хоче влаштувати для неї особливий день, а тому бере на себе всі витрати.

У ресторані пара мило розмовляла і насолоджувалася смачною їжею. В один момент хлопець встав на коліно і дістав з кишені коробочку. Було зрозуміло, що там може бути обручка. Раніше він ніколи не говорив про те, що хоче одружитися, а тому для дівчини це стало дуже несподіваним сюрпризом.

Відео дня

"У мене зупинилося серце, я на це не очікувала! Він виголосив промову про те, що я найкрасивіша дівчина в світі і що він хоче жити зі мною вічно, і закінчив її словами: "Ти вийдеш за мене заміж, моя принцеса?". Звичайно, я сказала "так"!  За декілька секунд усе хвилювання перетворилося на жах. Він відкрив маленьку коробочку, я думала, що там кільце, а в ній була записка, в якій говорилося: "Тебе розіграли!!". Мій коханий почав істерично сміятися", - зізналася дівчина.

Хлопець заявив, що все це було жартом, а сам він не готовий одружитися. Після цього він хотів її обійняти. Однак дівчина почала плакати, їй було дуже прикро. І тоді вона вліпила йому сильного ляпаса, а потім сказала: "Ти відморозок, з тобою все скінчено".

"Я нині сиджу в своєму ліжку плачу і пишу це, і я не знаю, що робити. Він пише і телефонує мені, але я не відповідаю, бо відчуваю, що мене зрадили. Я думала, що це буде один з найкращих днів у моєму житті", - додала дівчина.

Реакція мережі

Жорстокий розіграш обурив мережу. Коментатори пишуть, що хлопець дійсно неправий, а його жарти перейшли усі межі. Користувачі радять дівчині заблокувати "пранкера" і більше ніколи з ним не розмовляти. Також коментатори відзначили:

  • "Я думаю, тобі краще з ним більше не зустрічатися. Він збрехав тобі і обдурив тебе, тепер нехай пожинає плоди"
  • "Люди, яким подобається завдавати болю і принижувати своїх партнерів, мерзенні. Ви зробили правильний вибір"
  • "Пранки настільки егоцентричні і бездумно позбавлені емоційної продуманості, що іноді я просто не можу не задатися питанням, чому люди вважають це смішним".

Нагадаємо, раніше стало відомо про серйозну помсту від чоловіка, якого крупно підставила колишня. Вона розкрила його "пікантний" секрет, через що він став посміховиськом.

Вас також можуть зацікавити новини: