Alyosha витратила майже пів мільйона доларів на Євробачення / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Олена Тополя, більш відома як Alyosha, пригадала свою участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2010". Виконавиця поділилася, яку суму витратила для участі в шоу.

За словами Олени, більше вона б не поїхала на конкурс знову. Артистка зізналася, що у 2010 році поїздка на Євробачення їй обійшлася у майже пів мільйона доларів. Alyosha також розповіла про подарунок, який отримала після повернення з шоу в Україні:

Загалом, ця поїздка вилилася в понад 400 тисяч доларів, тому що це Норвегія, Осло, дуже багато напрямків, які були створені під наш виступ. Це все дуже багато забрало грошей. Коли я повернулася з "Євробачення", я отримала в подарунок картинку українського художника, мені здається, роздруковану на принтері.

Alyosha / скріншот з відео

Alyosha не розкрила, в кого саме їй довелося позичити таку велику суму на конкурс, каже тільки, що це була велика компанія. Деяку частину коштів співачка не повертала, бо, за її словами, "багато пробачили".

"Я не брешу… Якби я щось наговорювала, це було б некрасиво… Я говорю правду, я говорю чесно і щиро, як це було. Нам багато чого пробачили… Це велика компанія дуже благородних людей", – розповіла зірка.

До слова, міжнародний конкурс "Євробачення-2010" проходив в Осло – столиці Норвегії. Тоді Олена представляла Україну з піснею "Sweet People". На шоу вона посіла 10 місце.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль відповіла, чи хотіла б знову поїхати на "Євробачення".

Вас також можуть зацікавити новини: