Тіна Кароль розповіла про можливу участь у "Євробаченні" / фото інстаграм Тіни Кароль 

Українська співачка Тіна Кароль зізналася, чи хотіла б знову поїхати на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". 

Так нещодавно зірка відповідала на питання прихильників в TikTok. Зокрема, підписники поцікавилися, чи хоче вона повторно представляти Україну на шоу. 

"Так, я б хотіла поїхати. Це крутий драйв, тонус і я знаю, що я можу. Я знаю, що я інша. І коли я їхала на "Євробачення" - це не зовсім була моя ідея. У мене були продюсери і так далі, ніхто не питав ніколи, але насправді у мене дуже тяжка закулісна доля виступу на "Євробаченні", - відверто сказала Тіна.

Вона наголосила, що тоді не була готова до всіх труднощів, які сталися під час підготовки до участі на конкурсі. І згадала про цей досвід так: 

"Це був другий рік моєї популярності (2006 рік) після "Нової хвилі" і я мало що розуміла взагалі, які люди можуть бути підступними. Брати участь у відбірковому турі - це півбіди, на той момент це було ок, це моє завдання. А все, що сталося потім - вкрай тяжке і я розхльобувала це ще багато років. На мене взяли величезний фінансовий кредит, який потім повісили на мене. Я закривала його дуже багато років. То ось так їхати на "Євробачення" не потрібно".

Та попри негативні спогади, Кароль наголосила, що у майбутньому може колись знову збереться на конкурс. Але зараз має більш важливі справи. 

"Я думаю, що у мене ще буде шанс, але це таке - не одним "Євробаченням" єдиним, треба писати хіти", - наголосила співачка. 

До слова, Тіна Кароль представляла Україну на "Євробаченні-2006", яке проходило в Афінах. Тоді співачка виконала композицію "Show Me Your Love" та посіла 7 місце на конкурсі.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розповіла про найбільшу поразку у музичній кар'єрі.

Вас також можуть зацікавити новини: