Одесит вів своє кулінарне шоу з 1997 по 2006 рік на одному з телеканалів України / фото УНІАН

На тлі бурхливого обговорення російського кулінарного шоу Юлії Висоцької, яка вразила мережу своєю "майстерністю", користувачі вирішили переглянути ще один подібний проект. Цього разу вибір припав на відомого телеведучого Бориса Бурду.

Одесит вів своє кулінарне шоу з 1997 по 2006 рік на одному з телеканалів України. Примітно, що зйомки зупинили після того, як Бурда відмовився "перекладати" проект українською.

Тепер же користувачі знову обговорюють його рецепти. Відео з Бурдою стрімко підкорюють TikTok і Instagram.

Так, ведучий насмішив користувачів рецептом "подарунка для дружини". Він пропонував запікати банани під "подушкою" з йогурту, сирих яєць і сиру з медом. Це все мало, як відзначають в мережі, максимально неапетитний вигляд.

Крім цього, Бурда насмішив мережу рецептом салату. Він пропонував нашаткувати капусту, додати до неї родзинок і горішків, нарізаний апельсин і майонез із зеленню. Багато коментаторів відзначили, що після такої страви їсти більше не захочеться.

Особливо багато переглядів збирають роздуми Бурди про те, як готувати гуляш. Він пропонує тушкувати м'ясо в червоному вині, додавати до нього перці і томати, а також картоплю і макарони. Попри те, що знайшлися коментатори, які заявили, що таке блюдо дійсно існує, потік жартів вже не зупинити.

Відео з Борисом Бурдою 

Що ще пишуть коментатори

Багато користувачів відзначили, що в минулому подібні шоу сприймалися інакше. Глядачі вірили ведучим і навіть намагалися повторювати їхні рецепти. Коментатори пишуть:

  • "Салатик називається "швидкий горщик" або просто "пронос". Всім смачного!"
  • "Це "МастерШеф" нас розбалував"
  • "О, боже, ми, що, були всі в тумані якомусь?"
  • "Бурда вчитель Висоцької? Ну це правда ж бурда якась"
  • "Мені страшно уявити, що буде зі шлунком, якщо поїсти такого гуляшу з салатом, а потім пригоститися десертом з бананами".

Чому в мережі почали сміятися з шоу Висоцької

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відоме кулінарне шоу росіянки Висоцької стало смішним трендом в tiktok. Користувачі" відкопали " старі випуски і знайшли там багато цікавого. Виявилося, Висоцька була далеко не найкращим кухарем.

Ведуча готувала "рідкі" сирники і стверджувала, що найголовніше в них - скоринка, яка чомусь пригорає. Також вона "томила" у духовці помідори до стану вуглинок, але при цьому говорила, що все так і задумано.

Вас також можуть зацікавити новини: