"Мама-мільйонерка" вже прокоментувала свою участь на шоу / колаж УНІАН, скриншот, фото з instaram Кичили

Шостий сезон шоу "Супермама" не обійшовся без скандалів. Героїня 15-го випуску, "мама-мільйонерка" Юлія Кичила, сварилася з іншими учасницями на зйомках, а після прем'єри вирішила розкрити правду про проект.

Так, на шоу Юлія розповідала, що вона - успішна бізнесвумен. Але інші учасниці почали ї критикувати. Жінки говорили, що на "маму-мільйонерку" усе "звалилося з неба". Під час вечері вдома у Юлі учасниці навіть відмовилися їсти, вони відкрито проігнорували її частування. Тому вона сказала їм "до побачення", що ще сильніше обурило учасниць.

Хто переміг у фіналі - поки що залишається загадкою. Але "мама-мільйонерка" вже прокоментувала свою участь на шоу. Жінка зазначила, що проект дає рекламу для учасниць та їхніх проектів.

Відео дня
'Це гра': скандальна участниця 'Супермами' розкрила правду про проект

Також "супермама" розповіла, чи говорять учасниці проекту правду. Вона окремо висловилася й про емоції деяких жінок:

"Про життя учасниць, думаю, правда усе. Не зовсім правда те, як транслюють емоції і тому подібне. Для мене це гра актора".

Підписники, які спілкувалися з "мамою-мільйонеркою" в Instagram, також помітили, що на шоу було жахливо виставлено світло. На що учасниця проекту відповіла з гумором.

"Теж для мене це дивно, може для рейтингу та хейту, хто зна, бо криворукі", - написала Юлія.

Нагадаємо, раніше переможниця іншого сезону "Супермами" чесно відповіла, чи платять учасницям за шоу та чи є там сценарій.

Вас також можуть зацікавити новини: