Учасниця пояснила, що на проекті можуть "виривати з контексту" певну інформацію  / колаж УНІАН, скриншот, instagram Іщенко

Переможниця нового сезону "Супермами", Альона Іщенко з Полтави, розкрила таємниці проекту. Багатьох глядачів цікавило, чи є на шоу сценарій, але раніше цього ніхто не розповідав.

Жінка пояснила, що на проекті можуть "виривати з контексту" певну інформацію. Окрім цього, їй дуже не подобалося, що її називали Міс Полтава, адже вона брала участь у цьому конкурсі цілих 10 років тому.

"Я та сама "Мама-Барбі", "Міс Полтава"... Дивіться, сценарію як такого немає. Але усі ці запитання, усі ці підписи, це пішло від інтерв'ю, яке проводили редактори... Виривають з контексту найтупіше і туди усе це ліплять!" - заявила Іщенко у своєму TikTok.

При цьому вона зазначила, що учасницям усе ж дають "поради". Так, жінкам кажуть, про що краще питати та які теми варто загострювати.

"І не хотіла так на першій зустрічі так про себе говорити (як про Міс Полтава - УНІАН). Але мала це казати. Другий момент. Ми не настільки кончені мами, щоб ставити такі незручні питання... Ми б у житті таких питань некоректних не ставили. Ось тут, звісно, так. Тут редакція казала: "А запитай"... В усьому іншому сценарію немає", - зізналася жінка.

І хоча Іщенко розкрила секрет щодо сценарію, вона розвіяла іншу інформацію. Ходили чутки, що жінкам платять за участь у шоу. Але, як заявила мама з Полтави, нікому нічого на проекті не платили.

Нагадаємо, раніше навколо шоу "Супермама" розгорівся ще один скандал. Блогер Богдан Беспалов заявив, що ведучий проекту Дмитро Карпачов нібито може бути лише "проектом" СТБ. На думку пліткаря, у психолога немає профільної освіти

Вас також можуть зацікавити новини: