Євробачення - 2024 пройде в Мальме / ua.depositphotos.com

У травні цього року відбудеться щорічний музичний конкурс "Євробачення". У двох півфіналах, 7 і 9 травня, конкурсанти представлять свої пісні, а 11 травня вже стане відомо ім'я переможця.

Цього року Україна також візьме участь у конкурсі. Згідно з жеребкуванням, представник нашої країни виступить у першому півфіналі, 7 травня.

Також у першому півфіналі запалюватимуть Кіпр, Польща, Сербія, Литва, Хорватія, Ірландія, Словенія, Ісландія, Фінляндія, Португалія, Люксембург, Австралія, Азербайджан та Молдова.

Перший півфінал / скріншот YouTube

У другому півфіналі свої номери покажуть представники Австрії, Мальти, Швейцарії, Греції, Чехії, Ізраїлю, Естонії, Грузії, Нідерландів, Норвегії та Латвії.

Країни-засновниці - Велика Британія, Німеччина, Франція, Іспанія, Італія та Швеція як країна-переможець - виступлять вже у фіналі.

Нацвідбір на Євробачення-2024

3 лютого в Україні відбудеться Нацвідбір на Євробачення-2024, під час якого журі та глядачі визначать найкращого артиста, який зможе гідно представити нашу країну на конкурсі.

Букмекери прогнозують перемогу Jerry Heil і alyona alyona з піснею Teresa & Maria. Шанувальники конкурсу згодні з їхньою думкою. Вони вважають, що переможе саме цей дует.

Вас також можуть зацікавити новини: