Представниці України заявили, що у них будуть дуальні образи / Скріншот Instagram

Представниці України на "Євробаченні-2024" Jerry Heil і alyona alyona показали свої нові образи для пісенного конкурсу. Співачки натякнули, що внесли деякі зміни до свого конкурсного номера.

До виступу на міжнародному конкурсі залишилося всього 18 днів. Зауважимо, що цьогоріч "Євробачення" відбудеться у Мальме 7 травня.

Наразі Jerry Heil і alyona alyona активно готуються до шоу. У своєму Instagram артистки поділилися, що вирішили змінити номер, але усіх подробиць не розкривають: 

Час привідкривати завісу. Без темряви ми не знали би, що таке світло, проте є закон природи: після ночі завжди настає день. Відповідь на питання, чи поміняли ми номер, наразі така. Чекайте більше деталей згодом: з ким ми працюємо над номером, що в ньому буде, як ми виглядатимемо! Памʼятайте, що всі ми дуальні!.

Скріншот Instagram

Також дует з України показав свої нові костюми для шоу. За їхніми словами, образи будуть дуальними. З двох варіантів, які продемонстрували співачки видно, що Jerry Heil обрала для себе класичну чорну сукню, а також сорочку вільного крою, і штани палаццо. Акцентом в її образах стали аксесуари. У першому варіанті це масивний чокер на шиї, а в другому - біла краватка.

На противагу Jerry Heil, alyona alyona одягнена у чорну шкірянку, білу сорочку та смугасті штани. У першому образі на її шиї металева краватка. Натомість в другому образі у співачки більш ніжний стиль. Вона приміряла на себе чорну сукню та класичні брюки. В обох варіантах alyona alyona з високим пучком на голові.

Скріншот Instagram

Як відомо, на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil представлять Україну з піснею "Teresa & Maria". 

До слова, букмекери назвали своїх фаворитів на "Євробаченні-2024". Jerry Heil і alyona alyona посіли 4 місце серед можливих претендентів на перемогу.

Нагадаємо, раніше на "Євробаченні-2024" ввели нові правила жеребкування. Тепер порядок виступу конкурсантів зможуть обирати продюсери шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: