Nemo планує виступити в Україні / колаж з фото

У Швеції 11 травня відгримів гранд-фінал "Євробачення-2024". Переможцями міжнародного пісенного конкурсу стали представники Швейцарії – Nemo, які виступили з піснею "The Code". Виконавці заінтригували своїми планами з дуетом Alyona Alyona і Jerry Heil.

Після тріумфу на Євробаченні Nemo налаштовані далі розвивати свою співочу кар'єру. За словами співаків, за час проведення конкурсу кількість їхніх друзів значно збільшилися. Тому вони не виключають можливості випуску нових пісень у колаборації з іноземними артистами.

Виконавці поділилися, що в майбутньому шанувальники можуть навіть почути спільну композицію з українками Alyona Alyona і Jerry Heil. Крім того, Nemo зазначили, що можливо дадуть декілька концертів в Україні після закінчення повномасштабного російського вторгнення.

Nemo / фото eurovision.tv

"Ці двоє (Alyona Alyona і Jerry Heil – УНІАН) – вони такі дивовижні! Ви навіть не уявляєте, який скарб маєте. Це правда, найдивовижніші люди. Я захоплююсь і так хочу продовжувати наше спілкування. Хто його знає, може, щось разом і утнемо… Ми не знаємо, може, й створимо (трек – УНІАН). Можливо, навіть приїду до України, сподіваюсь", – відверто розповіли Nemo.

До слова, дует Alyona Alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні. Вони представили Україну з піснею "Teresa & Maria", яка потрапила до світового чарту.

Нагадаємо, Nemo не лише перемогли на "Євробаченні-2024", але й отримали ще дві нагороди на конкурсі.

Вас також можуть зацікавити новини: