Продюсер високо оцінив номер та спів Alyona Alyona і Jerry Heil / колаж з фото

Відомий український продюсер Михайло Ясинський прокоментував номер представниць України на "Євробаченні-2024". Він спрогнозував, яке місце можуть посісти Alyona Alyona і Jerry Heil у фіналі конкурсу.

Михайло Ясинський вважає, що цьогоріч в українок гідна постановка та красива композиція "Teresa & Maria". Відомий підприємець пишається номером дуету та висловив свій захват від роботи всієї команди.

"Я побачив потужний номер потужної пісні у виконанні двох цікавих українських артисток. Мені сподобалася комплексна робота. Тут ми бачимо результат роботи дуже потужної команди, яка працювала над цим номером. Костюми – неймовірні, номер – неймовірний. Все круто! Вони мають якісний вигляд! Мені дуже сподобалося, я пишаюся тим, що українці навіть у такі складні часи вміють створювати такі круті роботи", – зазначив продюсер Олі Полякової.

Alyona Alyona і Jerry Heil / фото eurovision.tv

На додаток, Михайло Ясинський спрогнозував, яке місце у гранд-фіналі Євробачення може посісти України:

Якщо ми уявимо собі, що більше, ніж тих, кого ми почули, нікого не буде, то я думаю, що вони можуть розраховувати на друге або третє місце.

До слова, фінал пісенного конкурсу відбудеться 11 травня у Мальме. За звання найкращого змагатимуться 26 країн-учасників. Стало відомо, що аlyona аlyona та Jerry Heil виступатимуть другими на шоу.

Нагадаємо, раніше Джамала оцінила шанси Alyona Alyona і Jerry Heil у фіналі Євробачення.

Вас також можуть зацікавити новини: