Alyona Alyona і Jerry Heil назвали номер виступу "смертельною позицією" / Скріншот Instagram

Організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2024" оголосили порядок виступу країн-учасників у гранд-фіналі шоу. Представниці України Alyona Alyona і Jerry Heil виступлять під номером 2. Співачки вже встигли відреагувати на такий вибір продюсерів шоу.

Як відомо, цьогоріч на Євробаченні запровадили нові правила. Тепер, окрім традиційного жеребкування, номер виступу конкурсанта може визначити продюсер шоу. Згідно з цим правилом, якщо представник країни витягує жереб "Вибір продюсера", то саме організатори конкурсу визначають, коли він виступить.

Український дует Alyona Alyona і Jerry Heil витягли саме такий жереб. Продюсери вирішили, що свою постановку у фіналі шоу дівчата продемонструють другими.

Відео дня

Співачки прокоментували таке рішення продюсерів і назвали його "смертельною позицією". Однак виконавиці не засмучуються і готуються до конкурсу:

Ми під номером 2 у фіналі вже завтра. Всі кажуть, що це death spot (смертельна позиція в контексті виступу, адже за закономірністю телевізійних шоу учасники, які виступають пізніше, мають кращу конвертацію голосування). Такий номер нам обрали продюсери шоу. Ну що ж! Кому як не українцям знати, як це йти до своєї мети попри все! Обʼєднуємося та творимо історію разом!

Також вибір продюсерів прокоментувала режисерка номера представниць України Таню Муіньо. Вона написала: "Смертельна позиція від команди Євробачення. Приємно".

Скріншот Instagram

Зазначимо, що у гранд-фіналі Євробачення за кришталевий кубок змагатимуться 26 країн-участників. Відтак, 11 травня виступлять 20 конкурсантів, які пройшли з півфіналів та країни "Великої п'ятірки": Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція. А також Швеція, яка цьогоріч проводить шоу.

Нагадаємо, раніше представниці України на "Євробаченні-2024" розповіли про труднощі під час виступу у першому півфіналі.

Вас також можуть зацікавити новини: